Prelepa devojka srpskog reprezentativca Adema Ljajića, uspešna manekenka SofijaMilošević, otkrila je koliko njenom dragom znači što će predstavljati Srbiju na SP, kako se spremao za Rusiju, kakva su njegova očekivanja...

Sofija je bila gost u emisiji "150 minuta" i tom prilikom je otkrila da je Ljajić veoma optimističan pred Mundijal u Rusiji. 

PROČITAJTE JOŠ: ŽENA FUDBALERA ZAPALILA INSTAGRAM: lepa plavuša slikala se u kupaćem, a sve žene žele da izgledaju kao ona (FOTO)

Naime, na pitanje voditeljke da li ima treme i uzbuđenja, Sofija je odgovorila:

"Naravno... Adem inače nikada nema tremu, ili to vešto krije. Jako je srećan, ovo mu mnogo znači i mislim da će svi da se potrude, baš su optimistični i idu na faktor iznenađenja. Videćemo... ja im držim palčeve."

Kliknite OVDE da pročitate koje teškoće su Sofija i Adem imali u vezi!

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 27. Дец 2016. у 3:46 PST

PageBreak

Adem i Sofija su tri godine su u skladnoj vezi. Na pitanje kako uspevaju da održe vezu, s obzirom na to da zbog posla kojim se bave puno putuju, Sofija je odgovorila:

PROČITAJTE JOŠ: MONIKA BELUČI SA PRELEPOM ŽENOM FUDBALERA: dve lepotice osvojile Instagram, lajkovi pljušte kao kiša (FOTO)

"Jeste teško. Kada smo počeli da se zabavljamo brzo smo krenuli da živimo zajedno. Brzo smo ostvarili veliku bliskost i poverenje, pa je meni lakše sada kada putujem, kada odem na mesec dana. On me baš podržava da radim, nije mu problem kad odem na drugi kraj sveta zbog posla. Kada sam u Italiji mi smo 24 sata zajedno, gledamo filmove, ispirčamo se...", otkriva Sofija.

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 27. Дец 2016. у 1:08 PST

Izvor: Kurir