Direktor "Grand produkcije" Saša Popović godinama uspešno vodi jednu od najvećih muzičkih kuća na Balkanu. Privatno mu veliku podršku pruža njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović.

Njih dvoje već duže vreme uživaju u skladnom braku. Nakon duge radne sezone vole da se opuste na moru i to hrvatskom, najčešće pa su tamo sebi obezbedili i jednu nekretninu.

PROČITAJTE JOŠ: SAŠA POPOVIĆ ŽIVI U LUKSUZNOJ PORODIČNOJ VILI U BEOGRADU: zavirite u dom Saše Popovića i Suzane Jovanović (FOTO)

- Suzana i ja smo kupili prošle godine kuću u Opatiji, a godinama tamo i idemo na odmor. To je vreme za nas kada punimo baterije- rekao je Saša u intervjuu za magazin "Story".

U skladnoj porodičnoj atmosferi uživaju sa ćerkom Aleksandrom i Suzaninin sinom Danijelom. Oni ipak ne odlaze na letovanje sa njima u kuću koju su pazarili, a razlozi su skoro pa i očekivani.

- Oni neće da idu sa nama tamo. Sada nam kažu- idite vi matori tamo, mi ćemo na drugu stranu, što je sasvim normalno i logično za tu generaciju- dodaje Saša.

Izvor: Blic