"Potrudio sam se da Kosti odaberem poklon koji će mu odgovarati. Pošto je on dete muzičara, kupio sam mu jedan mali muzički instrument,"rekao je Predojević i pokazao kutiju s poklonom.

PROČITAJTE JOŠ: Jovana i Željko Joksimović objavili prve slike sina Koste: dirljiva porodična idila na Instagramu! (FOTO)

Željkova drugarica Jelena Tomašević došla je s ćerkom Ninom.

"Danas je radni dan, imala sam mnogo obaveza, pa sam zato zakasnila. Kosta i Nina se super druže, ona je jedva čekala da stigne na rođendan. Odabrala sam zanimljiv poklon za Kostu, ali ne bih da vam otkrivam šta je u pitanju."

Među poslednjima na žurku su stigli Melina i Haris Džinović.

Jovana i Željko su se potrudili da nasledniku udovolje u svemu, pa i u odabiru slavljeničke torte, koja je bila u obliku vatrogasnih kola i koju je osoblje donelo u igraonicu pred sam kraj zabave.

KOG POLA SU BLIZANCI KOJE OČEKUJU ŽELJKO I JOVANA? PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI! 

PageBreak

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića neće da bude ni pevačica ni glumica. Kada ju je mama pitala da li želi da se fotografiše s njom, ona je odlučno odgovorila:- Neću da me slikaju!

PROČITAJTE JOŠ: Željko Joksimović otkrio tajnu skladnog braka: Jovana je moja superžena

Jelena Tomašević je ovom prilikom otkrila da li ima u planu da se po drugi put ostvari u ulozi majke: "Ako Bog da, to se ne planira. Svako ko je zdrav treba to da želi, kad se bude desilo rado ćemo to podeliti." 

Ona je i odgovorila na pitanje kojeg su pola blizanci: "Jedna devojčica mora da dođe," rekla je Jelena u emisiji Exkluzivno.

Izvor: Kurir/Exkluzivno