Već 10. novembra 2016. godine Beograd je bio u prazničnom ruhu, kada je novogodišnja rasveta osvetlila ceo grad i simbolično pripremila građane za dolazeće praznike, piše Lisa

PROČITAJTE JOŠ: Ideje za prazničnu dekoraciju: Nova godina u ljubičastim nijansama

Šetnja kroz okićene beogradske ulice nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa građani sa nestrpljenjem očekuju kakva će biti konačna dekoracija i kakva ih još praznična iznenađenja u gradu očekuju.

Mnogi Beograđani su oduševljeni, ali i iznenađeni bogatom novogodišnjom rasvetom koja krasi srpsku prestonicu. Iako većina građana smatraju da je grad okićen previše rano, čelnici Beograda ipak smatraju da će svetlucava praznična atmosfera privući više turista.

Kako prenosi Beo info, sijalice su štedljivog tipa, a više od hiljadu svetlucavih elemenata, dužinom većom od 2 000 kilometara stvara u Beogradu pravu prazničnu artmosferu. 

PROČITAJTE JOŠ: Šta da radite sa jelkom sa busenom: pre i posle Nove godine (SAVETI ZA SADNJU)

Svetlucave zvezdice, jarke boje, Deda Mraz, irvasi, pokloni i mnogi drugi simboli novogodišnjih praznika privlače pažnju kako građana, tako i turista. Dekoracija se najviše dopada najmlađima, a veliki svetlucavi poklon u kombinaciji prazničnih boja, crvene i zlatne najviše je obradovao mlade koji se često fotografišu ispred ove dekoracije.

Kao i svake godine, najviše je okićen centar grada, odnosno Knez Mihailova, Trg  republike, Trg Nikole Pašića i Slavija, ali ne može da se zanemari i raskošna dekoracija u Bulevaru kralja Aleksandra, Jurija Gagarina i bulevara na Novom Beogradu.  Mnogim Beograđanima dopale su se i zanimljive dekoracije na kružnim tokovima.

SVE SLIKE NOVOGODIŠNJE DEKORACIJE U BEOGRADU MOŽETE POGLEDATI U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Praznični duh i novogodišnja magija već vlada glavnim gradom Srbije! Pogledajte kakve lampice, svetlucave figure i ukrasi krase Beograd uoči Nove godine...