Turska serija "Ti si moja otadžbina" (Vatanım Sensin) uveliko se snima na lokacijama u okolini Izmira i, na veliku radosta obožavalaca Halita Ergenča i Berguzar Korel koji tumače glavne uloge, već početkom novembra stiže na male ekrane, piše Lisa. I mediji očekuju da će par, koji inače nije imao nijedan TV promašaj, i ovog puta napraviti pravi hit koji će osvojiti publiku širom sveta.

To je snažna priča o strasnoj ljubavi oficira Dževdeta i njegove supruge Azize i borbi da se ona očuva u teškim, ratnim vremenima. Drugi glavni muški lik tumači Onur Sajlak, supruge Tube Bujukustun. Ovih dana na društvenim mrežama pojavili su se prvi trejleri, a i fotografije glavnih aktera. 

PROČITAJTE JOŠ: Šeherezada i Sulejman Veličanstveni luduju po Londonu: bračni par Halit Ergenč i Berguzar Korel prkose zlim jezicima

Glumac Halit Ergenč svoju partnerku i suprugu, s kojom je sedam godna u braku i ima sinčića Alija, obasipa rečima hvale. "Berguzar ima magičnu energiju u kojoj se gubim. Obožavam svoju suprugu i na setu, i kod kuće. Sa njom me povezuje snažna ljubav».

Već ove reči garantuju da ćemo na ekranu imati čaroliju poput one iz "1001 noći", kada smo ih gledali kao Onura i Šeherezadu.  

PROČITAJTE JOŠ: Šeherezada iz "1001 noći" proslavila 33. rođendan: zašto je lepa turska glumica Berguzar Korel plakala kao kiša

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa