Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger 12. jula 2016. godine krunisali su svoju dvogodišnju ljubav brakom na intimnoj ceremoniji u Italiji, a glamurozna proslava na kojoj su uživale brojne svetske zvanice trajala je tri dana, piše Story.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Ivanović kao princeza na crkvenom venčanju: druga venčanica vredna hiljade evra za lepoticu kakvu svet ne pamti (FOTO)

Posle brojnih medijskih nagađanja kada će stati na ludi kamen, srpska teniserka Ana Ivanović (28) i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger (31) dvanaestog jula zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u Veneciji. Nemački mediji tvrde da mladenci čak ni gostima nisu rekli gde će se odigrati venčanje, već su zvanicama pre dva meseca poslali pozivnice, ali bez upisane lokacije i uz napomenu da rezervišu 11, 12. i 13. jul.

Zatim im je saopšteno da se u ponedeljak, 11. jula, pojave na aerodromu u Minhenu gde ih je čekao privatni avion kojim su doleteli u Veneciju.

Glamurozno venčanje, koje je prvobitno bilo najavljeno za 5. jul 2016. godine, pomereno je zbog profesionalnih obaveza mladoženje, a supružnici su odabrali da sudbonosno da izgovore u romantičnom italijanskom gradu. Ana i Bastijan stigli su u Veneciju letom iz Majorke dan pred venčanje, u pratnji roditelja, a uprkos nastojanju da prođu neprimećeni, paparaci su uspeli da ih fotografišu nasmejane i srećne dok su se gondolama prevozili do hotela...

PROČITAJTE JOŠ: Kako skromna venčanica postaje toaleta od milion dolara: koliko je ZAISTA koštala venčanica Ane Ivanović (FOTO)

Venčanje slavne teniserke i fudbaler privuklo je pažnju celog sveta, a teniserka se tek večeras oglasila na svom Instagram profilu i to po prvi put kao gospođa Švajnštajger. Da napomenemo, Ana je uzela Bastijanovo prezime, ali će se u javnosti najverovatnije i dalje predstavljati devojačkim.

Uz fotografiju iz koje zrače sreća i lepo raspoloženje, Ana je napisala:

Vratila sam se! Kakvo iznenađenje - milionm pratilaca je bilo uz mene na ovom fantastičnom putovanju. Hvala vam puno!