Sudbina serije "Kraljica noći", koja je označila povratak Merjem Uzerli na male ekrane, a u kojoj igraju sve same zvezde, još uvek se ne zna. Ali se pouzdano zna gde će i s kim će lepa Merjem provesti leto.

PROČITAJTE JOŠ: Istina o novoj ljubavi čuvene Hurem: da li su Merjem Uzerli i Ozan Guven u vezi

Naime, tri godine nakon burnog raskida sa Larinim tatom, berzanskim posrednikom Džanom Atešom (koji je, uzgred budi rečeno, prošlog proleća nestao sa 30 miliona evra svojih klijenata, i tek ga povremeno neko od zemljaka snimi kako uživa na peskovitim meksičkim plažama) glumica je ušla u ozbiljnu vezu. Paparaci je sada bez problema snimaju kako šeta držeći se za ruke s jednim zgodnim dasom. Zbunjeni novinari o njemu su znali jedino da se zove Alp Ozdžan i ništa više.

A sada je jasno i zašto je tako. Markantni momak, koji je 2004. godine je osnovao preduzeće za izradu jahti (veoma cenjeno u svetu) živi u Londonu i u Istanbul dolazi retko. Tačnije, tako je bilo dok nije upoznao Merjem Uzerli. A sad više ne želi da se razdvaja od nje. I tako, pošto leto zbog posla mora da provede u Sen Tropeu, onda i njegova draga mora biti tamo.

A kako glumica nikud ne putuje bez dvoogodišnje ćerkice Lare, a mala Lara opet ne može bez velikog dvorišta po kome će slobodno da trčkara, Alp je na Azurnoj obali iznajmio vilu sa prostranim vrtom. Za nju će svakog meseca morati da iskešira 8.000 evra. Ali kad je sreća njegove Merjem u pitanju, ništa nije preskupo.

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa