Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se do kraja februara 2016. godine na turniru u Dubaiju, a kako bruje društvene mreže u slobodno vreme između takmičenja ima novi hobi! To je ni manje ni više nego trbušni ples.

Pored toga, što tradicionalno pobeđuje na turniru u Dubaiju, izgleda da mu trbušni ples još jedna tradicija u ovom gradu. Oponašajući pokrete prelepe plesačice Novak nikog nije ostavio ravnodušnim. 

Đoković se našao tokom jedne proslave u prilici da oponaša pokrete atraktivne devojke koja je svojim plesom opčinila sve prisutne. A izgleda i njega, pa je i on zaigrao. Inače, ovo nije prvi put da Đoković igra trbušni ples i kako možemo da vidimo iz godine u godinu sve je bolji!

Novak Đoković je razveselio sve prisutne, a izazvao je i brojne komentare na društvenim mrežama, koji su imali samo reči hvale. I još jednom, Nole je potvrdio da se odlično snalazi u svemu pa i u egzotičnom plesu. 

PROČITAJTE JOŠ: Joga vežba za bolove u leđima i kukovima: istežite se kao Novak Đoković! (FOTO)

Nole se sjajno snašao u tome i 2016. godine, o čemu svedoči i video prilog koji je pred vama.

Novak Đoković nije prekinuo tradiciju ni 2015. godine zavrtevši kukovima i stomakom pred širokim auditorijumom, pokazavši da trbušni ples može da mu bude jača strana.

Da kralj tenisa ima talenta ka trbušnom plesu, potvrdio je još davne 2013. godine

Tekst: Marija Mićanović

Izvor: Lisa