Nakon pet godina braka folk zvezdi i njenom suprugu Veljku konačno se ispunjava najveća želja!

Naime, Seka Aleksić i Veljko Piljikić kroz nekoliko meseci poželeće dobrodošlicu svom prvom detetu, piše Blic, a prenosi Story. 

VIŠE:  Seka Aleksić: Bez duhovnog života ne bih bila ovo što jesam (VIDEO)

Iako je nedavno izjavila da na neke stvari ne može da utiče, te da će se u ulozi majke ostvariti onda kad bude suđeno, činise da su se želje popularnoj pevačici ostvarile brže nego što je mislila. 

"Seka i Veljko su nedavno saznali da je u ona drugom stanju i malo je reći da su presrećni. Sve u životu imaju i ovo je jedina stvar koja im je falila da upotpuni njihov život" ,priča za Blic dobro obavešten izvor, i dodaje da Aleksićeva i dalje ne želi da priča o tome, već da svoju intimu sada želi da zadrži samo za sebe.

VIŠE: Modni trenutak: Seka Aleksić blistala u haljini boje starog zlata na proslavi svog rođendana (FOTO)

"Ona i Veljko imaju dogovor da o previše ličnim stvarima ne pričaju na sav glas i verujem da se na ovu temu pogotovo neće oglašavati. Svoju sreću sada čuvaju samo za sebe i svoje najbliže", kaže izvor.

Inače, poznato je da Veljko svojoj dragoj udovoljava svakodnevno, a sada ju je bukvalno razmazio. Non-stop joj priređuje mala iznenađenja, a uskoro idu i na kraće putovanje.

Podsećanja radi, pevačica i njen suprug venčali su se u septembru 2010. godine i njihov brak važi za jedan od najskladnijih na estradi.