Još jedan turski zavodnik odlučio je da ove godine stane na ludi kamen.

Harizmatični Kivanč Tatlitug (33), Behlul i iz "Zabranjenog voća" i Mehmet iz serije "Gumuš", i njegova devojka Bašak Dizer (35), modna stilistkinja, venčaće se na Dan zaljubljenih, 14. februara 2016,  i to u Parizu, gradu zaljubljenih.

VIŠE: Zakleti neženja Kenan Imirzalioglu (42) zakazao venčanje: evo kako se priprema turska svadba decenije

Turski mediji pišu da će venčanju prisustvovati najbliža familija i prijatelji, njih pedesetak, i da je mladoženja za njih već kupio avionske karte i obezbedio smeštaj.  

VIŠE: Kivan Tatlitug: nakon turbulentne godine odmara u Americi

Ovaj nestašni momak čija je porodica poreklom iz Bosne svaki čas je menjao devojke, a smirio se tek otkad je u vezi sa Bašak.

Upoznali su se još 2008. godine na setu serije "Zabranjeno voće", ali je ona tada bila u braku sa Orenom Fransezom (nedavno se venčao sa Selen Sojder, Toprak iz serije "Ljubav, vera, nada"), suvlasnikom jedne poznate francuske reklamne agencije.

Četiri meseca nakon razvoda već je bila sa Kivančem, i od tada su nerazdvojni. Pratila ga je na svim snimanjima, uz njega bila i kad je lečio ranjeni ego zbog propasti serije "Kurt Sejit i Šura". Uz nju se ovaj bivši košarkaš Galatasaraja i maneken sasvim smirio, pa čak i odrekao svoje velike ali opasne strasti – motora.

Nakon venčanja par će živeti u novoj kući koju je glumac kupio u ekskluzivnom kvartu Bebek. A odmah posle medenog meseca Kivanč se nakon dve godine ponovo vraća pred kamere u seriji "Crno-belo". Stilistkinja će, najverovatnije, biti Bašak Tatlitug.

Tekst: M. R. 

Izvor: Lisa