Turski film "Rana moje majke", najvećim delom sniman u Srbiji (u Ivanovu) prošlog juna i jula, početkom februara 2016. naći će se u bioskopima.

PROČITAJTE JOŠ: Senzacionalni detalji iz prošlosti Merjem Uzerli: evo šta sam radila pre nego što sam postala sultanija Hurem

Promotivna kampanja je počela upravo ovih dana, pa su glavni junaci Merjem Uzerli, Hurem iz "Sulejmana Veličanstvenog", i Okan Jalabik, Ibrahim-paša, na društvenim mrežama postavili prve trjlere.Film priča o Salihu, ratnom siročetu, koji je odrastao  u sirotištu. Njegov životni san je da pronađe svoju porodicu, tačnije oca, i u potragu kreće onog trenutka kad napuni 18 godina. Put ga dovodi na jedno imanje u Srbiji gde sasvim neočekivano nalazi svoj dom. 

Naravno, u međuvremenu mnoge tajne iz prošloti izbijaju na površinu. U filmu igra i Ozan Guven, Rustem-paša iz "Sulejmana". On tumači lik Borislava, a Merjem njegovu ženu Mariju. Za dom tog srećnog bračnog para adaptirana je oronula carinarnica iz osmanskog doba. A kako je to u filmu seoska kuća, uz nju su podignute štale i obori za domaće životinje. U Turskoj vlada veliko interesovanje za ovo ostvarenje, jer je to Merjemina prva uloga nakon Hurem. 

A kod nas malo poznata zvezda Belčin Bilgin, koja takođe igra u filmu, na Instagramu je postavila kolaž fotografija sa snimanja u Srbiji. Lepa glumica nije gubila vreme u našoj prestonici: naučila je ponešto našeg jezika i to znanje odmah pokazala.

Sıra dışı bir aile hikayesi, çarpıcı anlatım, güçlü bir kadro: 'Annemin Yarası @ozan.guven @meryemuzerlimeryem @belcimbilgincom @okanyalabikop @boraakkas @aciktan #anneminyarası #sinema #film #movie #mymotherswound #fragman #trailer

Posted by Meryem Uzerli on Thursday, 28 January 2016

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa