Zvezda serije "Očajne domaćice", Eva Longorija, nedavno je otputovala u Dubai na romantični odmor sa svojim dečkom, Hoseom Antoniom Bastonom, sa kojim je u vezi dve godine.

Pre nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila je fotografiju iz pustinje uz reči kako ona i njen izabranik uživaju u svim čarima ove egzotične destinacije, a sada je objavila i informaciju koja je rastužila muški rod, piše Story 13. decembra 2015. godine.

"Paa... ovo se dogodilo..." napisala je Eva uz oznake #vereni #Dubai #sreća uz fotografiju na kojoj ljubi svog verenika, dok joj prelepi prsten krasi levu ruku.

Inače, ovo će Evi biti treći brak! Od 2002. do 2004. godine bila je u braku sa Tajlerom Kristoferom, dok je košarkašu Toniju Parkeru bila supruga od 2007. do 2011. godine kada se razvela zbog njegovih brojnih preljuba.

VIŠE: Eva Longorija otkrila tajnu njene savršene linije

Hoće li ovo biti treća sreća? 

A photo posted by Eva Longoria (@evalongoria) on Dec 13, 2015 at 7:47am PST

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

LepaiSrecna Lepa glumica Eva Longorija objavila je na svom Instagram profilu da uskoro ponovo staje na ludi kamen! Njen dragi Hose Antonio Baston je očarao prstenom na odmoru u Dubaiju... pogledajte kako je to bilo!