Glumica Anđelka Prpić ima svog "Andriju", a njegovo ime je Dario Prpić. 

Ona je jednom prilikom otkrila da se svom suprugu predstavila kao bankarka, jer joj je bilo muka da ljudima objašnjava da je glumica, jer su je uglavnom pitali: "A gde ti glumiš?“ 

"Mislim da ga je oduševilo što radim u banci, jer je imao neki kredit u to vreme, pa je hteo da me ispita nešto u vezi kredita“, rekla je Anđelka u emisiji "Talija“ kod voditeljke Lune Lu. 

VIŠE: Zavirite iza kamera: šta rade Andrija i Anđelka nakon višesatnog snimanja (VIDEO)

Anđelikin Instagram profil je prepun fotografija sa suprugom, za koga se udala 2011. godine. Oni uopšte ne kriju obožavanje! Omiljeni hešteg joj je #muzizenamackapecena, pa se njeni pratioci odmah bune kad objavi sliku sa Dariom a nema tog taga.

Dario, koji se godinama bavi ugostiteljstvom i menadžer je nekih od najpoznatijih lokala u Beogradu, rado se fotka sa svojom dragom i tu i tamo ume da se malo našali facijalnim ekspresijama, ali je najčešće ozbiljniji od supruge. Sin Jakša, s druge strane, u potpunosti "skida" mamine face! Anđelka je jednom prilikom i izjavila da je sin nasledio njene izraze lica, iako fizički ne liči na nju. 

A photo posted by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Oct 28, 2015 at 8:37am PDT

Dario dosta vremena zbog posla provodi van kuće, po lokalima koje vodi, a Anđelka kaže da joj to ne smeta. Njih dvoje su se i upoznali u jednom noćnom izlasku, i od tada su nerazdvojni! Kad nisu na poslu, oni najradije uživaju sa Jakšom, a vole i da putuju...

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

Izvor: 24sata.rs

LepaiSrecna Kada završi sa snimanjem hit serije "Andrija i Anđelka", ljupka Anđelka ide kući svom pravom "Andriji"! Njegovo ime je Dario Prpić, odlično kuva, voli da putuje, ali... govori li slovenački podjednako dobro kao Andrija? Upoznajte ga!