Septembar 2015. godine bio je u znaku obeležavanja godišnjice braka za Amal i Džordža Klunija, ali ni mesec dana kasnije ne prestaje interesovanje medija za poklone koje su slavni mladenci odabrali jedan za drugog. 

Tako se sredinom oktobra u svetskim medijima pojavila vest da je Džordž odabrao za svoju lepu suprugu zaista spektakularan poklon - restoran u Londonu!

VIŠE: Džordž Kluni otkriva: "Kada sam prosio Amal klečao sam 28 minuta!"

"Amal toliko voli suši restoran Asanebo u Los Anđelesu", navodi izvor "i uvek se toliko žali kako nema dobrih mesta za večeru u Londonu da je Džordž uspeo da nagovori šefa Asaneboa da otvori i britansku "ispostavu". Džordž će platiti 300 hiljada funti za iznajmljivanje i opremu, ali će takođe učestvovati u promociji restorana", pišu mediji.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Amal Kluni u seksi haljini za otmene dame (FOTO)

Amal izuzetno ceni zdravu hranu, a kako je sama jednom izjavila "ne bavi se kuvanjem", pa će tako londonski ogranak "Asaneboa" postati sigurno njihovo glavno mesto za izlazak. Takođe, upućeni kažu da lepa Džordžova supruga izuzetno voli nekonvencionalne poklone i da je restoran - pun pogodak!

Izvor: Lisa