Jelena Đoković kao direktorka Fondacije Novak Đoković imala je problema sa zloupotrebom identiteta i to zato što je neko pokušao da našteti Fondaciji lažno se predstavljajući kao ona i objavljujući lažne informacije o humanitarnim akcijama, prenosi Story.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Đoković, više od žene tenisera: Lepota nije moja tema

Ipak, Jelena je otvorila zvanični profil i zahvalila se fanovima na poverenju i na tome što su je obavestili i ovoj situaciji. Prva fotografija koju je objavila je iz kancelarije, a ovom prilikom gospođa Đoković otkrila je čime će se baviti na ovoj društvenoj mreži.

"Zdravo svima iz moje kancelarije! Moj prvi post na Instagramu objavljujem samo da vas sve pozdravim i zahvalim vam se što me pratite. Mislila sam da će se ovo ipak jednom desiti, ali nisam žurila sve dok me vi niste pre nekoliko dana alarmirali. Hvala vam što znate da nikad ne bih zloupotrebila vaše poverenje. Nažalost, neko se zaneo koristeći moje ime i počeo da prikuplja novac na Igramu. I tako... tu sam da se pobrinem da ubuduće niko ne zloupotrebljava moj identitet.

Ovaj profil biće posvećen mojoj strasti prema obrazovanju, filantropiji, radu, zdravom životnom stilu i sportu:) ja sam pravi štreber, bubalica... I to volim! Znanje nam donosi neke neverovatne stvari u životu, a ne mora nužno da se nalazi u knjigama:) Otvorite oči i um i videćete da su mogućnosti da naučite nove stvari svuda oko vas:) S ljubavlju, Jelena

Hello from my office! My first Instagram post - just to say hello to everybody and thank you for following me. I thought this would happen eventually, but I wasn't in the rush at all until a few days ago you alarmed me :) Thank you for knowing that I would never misuse your trust. Unfortunately, somebody got carried away by using my name and started fundraising on Igram. So... Here I am, making sure nobody misuses my identity in the future. This profile will be all about my passion for education, philanthropy, work, healthy lifestyle, and sport :) I am total nerd, geek... And I love it! Knowledge brings some incredible things in life, and it doesn't necessarily have to come from the books ;) open your eyes and mind and you'll see opportunities to learn new things everywhere around you :) Love, Jelena

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Oct 7, 2015 at 7:32am PDT

Izvor: Story