Turski elektronski i štampani mediji ovih dana su preplavljeni fotografijama na kojima su Burak Ozčivit i Neslihan Atagul, protagonisti nove serije Kara Sevda, u veoma nežnim ljubavnim pozama. Naravno, to su fotografije iz serije, ali mladi glumci su toliko uverljivi da mnogi pomisle kako između njih nešto postoji.

PROČITAJTE JOŠ: Neverica za obožavateljke Bali-bega: pogledajte kako sad izgleda šarmantni glumac Burak Ozčivit

Fotke su, tvrde tabloidi, uznemirile i lepu Fahrije Evdžen, Burakovu devojku, koja je odmah požurila na set da pokaže ko kome pripada – kao što se i radi u svakoj ljubomornoj krizi.

#karasevda #buraközçivit #neslihanatgül < />

Posted by Kara Sevda Dizisi on Thursday, 27 August 2015

Lepa Fahrije pak objašnjava da njen dragi snima po ceo dan, jer će serija početi da se emituje već ovog meseca, te da je previše umoran. Zato ona, pošto je slobodna, s vremena na vreme dođe na set da ga vidi i pruži mu podršku.

PROČITAJTE JOŠ: Šeherezada iz "1001 noći" proslavila 33. rođendan: zašto je lepa turska glumica Berguzar Korel plakala kao kiša

Neslihanin dečko Kadir Dogulu, s kojim se zbližila na setu serije Fatih Harbiye, nema takvu mogućnost jer je na jednom grčkom ostrvu gde sa Beren Sat snima Kosem koja će početi da se prikazuje 1. oktobra 2015. godine.

#Karasevda #Buraközçivit #Neslihanatagül

Posted by Kara Sevda Dizisi on Tuesday, 11 August 2015

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa