Lepa turska glumica Nur Fetahoglu, Mahidevran iz Sulejmana Veličanstvenog, početkom godine uspešno je prebrodila bračnu krizu sa Leventom Vezirogluom, potom se podvrgla lečenju steriliteta i  kako tvrde izvori bliski njoj, trudna već osam nedelja.

Kako su stvari izgledale početkom ove 2015. godine niko ne bi ni pretpostavio da će ona biti i te kako srećna u životu šarmantne turske glumice Nur Fetahoglu, koju smo gledali kao Pejker u Zabranjenom voću, a potom kao sultaniju Mahidevran u Sulejmanu Veličanstvenom. Naime, nakon 15 meseci braka glumica se razvela od biznismena Leventa Veziroglua i izgledalo je da je na tu priču stavila tačku.

Onda su papraci početkom aprila otkrili da se par pomirio i da ponovo živi pod istim krovom, te da je Nur započela lečenje steriliteta jer, kako je rekla, oboje žele decu. Lečenje je očigledno dalo rezultate jer je ovih dana u jednoj TV emisji objavljeno da je Nur trudna osam nedelja, ali da o tome još ne želi da govori u javnosti. Vest je, naravno, potekla od izvora bliskog paru, što će reći od nekog njihovog prijatelja upućenog u celu priču. Glumica ovih dana sa mužem i prijateljima krstari oko grčkih ostrva te paparaci ne mogu da provere vest na pravom mestu, oči u oči.

PROČITAJTE JOŠ: Brak turske zvezde Beren Sat nije u krizi: lepotica s mužem na novom medenom mesecu

A svi mediji gotovo jednoglasno kažu da ovako srećnu vest žele i Pejkerinoj sestri, to jest glumici Beren Sat, koja se takođe podvrgla lečenju kako bi  postala majka.

Tekst. M.R.

Izvor: Lisa