Poznata voditeljka kviza "Slagalica" Kristina Radenković, otkriva kako je zahvaljući pudli Nini i pinču koji se odaziva na ime Radoja upoznala budućeg supruga, ali i zašto će svadba da pričeka.

Kad je napolju vrelo kao u Africi, volimo ležeran safari stil! Obavezni materijali su pamuk i lan u bež, braon i maslinastoj boji, a kao dodatak za savršen izgled preporučujemo slamnati šešir, koji je i ovog leta modni trend.

Dok vi uživate u bazenu ili na moru, vaša kosa pati i zato su joj potrebni posebna pažnja i nega. Donosimo vam proverene recepte za zdravu kosu od sastojaka koje imate kod kuće.

U rubrici Lekoviti recepti pročitajte kako da napravite domaći dezodorans bez štetnih sastojaka,koji neće ostavljati fleke po odeći, kao i sve o detoksikaciji.

Zamislite da ste turista, obujete udobnu obuću, uzmite foto aparat i krenite u obilazak Beograda. Pročitajte gde se održava izložba "Srednjovekovne sprave za mučenje" i šta kao nezaobilazna mesta u našem glavnom gradu preporučuje čuveni britanski list "Independent".

U ovom broju za vas smo priredili i zanimljive životne priče, recepte za brza i ukusna jela, vesti iz kulture i još mnogo toga, a za najbrže čitaoce smo, kao i u svakom broju, pripremili lepe poklone.