Harizmatični Kenan Imirzalioglu (41), Ezel iz istoimene serije, i lepa glumica Sinem Kobal (27) tajno su se venčali u Londonu pretposlednje nedelje juna 2015. godine.

Ova vest se poput požara proširila istanbulskim visokim društvom, a mediji su je u horu prihvatili.

Kenanovi obožavaoci ne znaju šta da misle: njihov idol je sve vreme poricao vezu sa mladom koleginicom a uz to veruju kako momak rođen u srednjoj Anadoliji ne bi na taj način stupio u brak. S druge strane među poznatima u Turskoj vlada moda tajnih veza, pa nisu sigurni da joj i Kenan nije podlegao.

PROČITAJTE JOŠ: Da li je ovo ljubav godine: Kenan Imirzalioglu sa novom partnerkom na letovanju

Ali otkud uopšte takva vest?

Svet je jedno veliko selo koje se naočigled sve više smanjuje. Pa tako svuda postoji realna mogućnost da sretnete nekog poznatog ili da vas neko prpozna. To se desilo i paru Imirzalioglu-Kobal. Naime, neko ih je video na londonskom aerodromu s rukom u ruci.

Sinem, koja je dugo bila u vezi sa fudbalskom zvezdom Ardom Turanom a prošlog leta verena sa Ibrahimom Čelikolom (Firatom iz „Milosti“), u britansku prestonicu doputovala je krišom, a Kenan sa dvoje kolega koji takođe poriču da su vezi. 

PROČITAJTE JOŠ: Burak i Fahrije opčinili publiku: najlepši turski brka zvezda nove reklame

Reč je o Burčin Terzioglu koja se tačno pre godinu dana razvela od glumca Murata Jildirima, Demira iz „Asi“, i Ilkeru Kaleliju, njenom partneru iz hit serije „Poyraz Karayel“. Ovaj glumački trio revno obilazi londonske znamenitosti (neki kažu i klubove) o čemu svoje obožavaoce obaveštavaju preko društvenih mreža. Međutim, ni na jednoj fotografiji nema Sibel, a zaljubljeni par čije su venčanje još proletos najavili mnogi tabloidi nije snimio ni svedok koji ih je video.

Da li su se Sinem i Kenan zaista venčali sigurno će se saznati uskoro, novinari od tako sočne priče neće lako odustati. A ni njihovi fanovi!

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa