Željko Joksimović će svojom novom pesmom "Ranjena zver" otvoriti superfinalno veče regionalnog "X Faktora", a ugostiće i pet fanova sa društvenih mreža koji će ga upoznati i prvi uživo čuti njegovu novu pesmu.

"Album je konačno gotov i prvu pesmu ću predstaviti u nedelju u 21 sat.

Želim da iznenadim sve koji budu u Kombank areni da upravo oni premijerno čuju 'Ranjenu zver'.

Reč je o pravom hitu, bržoj pesmi koju sam ja komponovao i aranžirao, a tekst je napisala Marina Tucaković. Biće to odlična uvertira za fantastičnu i neizvesnu noć koja nam predstoji", rekao je Joksimović koji posle 6 godina izdaje novi album.

VIŠE: Legendarna pesma "K'o lijana" još nas navodi na suze: evo kako je Milan Bukilić otpevao pesmu Kornelija Kovača (VIDEO)

Podsetimo, u  nedelju 21. juna u Kombank areni sa direktnim prenosom od 21 sat na Prvoj, gledaćemo superfinale najvećeg muzičkog takmičenja u regionu "X Faktor Adria". Od šestoro najboljih, publika će izabrati pobednika kome pored laskave titule  sleduje i novčana nagrada od 20000 evra.

I ovoga puta domaćini šoua biće voditeljski par Aleksandar Radojičić i Antonija Blaće, a superfinalisti će se u bekstejdžu ponovo družiti sa šarmantnim damama Snežanom Velkov i Nikolinom Pišek. Specijalni gost supefinala je i svetska muzička zvezda Džejms Artur.