Turska glumica Ozgu Namal, koju smo upoznali kao Đulu u Nasleđu jedne dame a sada je gledamo u ulozi Narin u seriji Milost, u petak 10. aprila 2015. godine vođena iskusnim hipnotičarem rodila je sina kome je dala ime Nefes.

Lepa Ozgu Namal, odlučna Narin iz serije Milost, konačno je postala mama.

Na svet je donela dečaka teškog 3,5 kilograma, dugog 52 centimetra, kome je odabrala ime Nefes (Dah).

VIŠE: Potvrđen termin porođaja: Kejt Midlton i dalje obavlja dužnosti princeze u javnosti (FOTO)

Glumica je šokirala fanove i javnost kada je prošle jeseni objavila da će roditi dete, ali da nikako ne želi brak. A taj šok je dodatno pojačala vest da se porodila kod kuće, pod hipnozom, i da je porođaj vodio jedan poznati stručnjak iz te oblasti. Za taj čin Ozgu se s njim pripremala poslednja četiri meseci, a sa dečakovim tatom Serdarom Oralom, nekada direktorom velike reklamne agencije koji se povukao iz biznisa pa sad u mestu Fethije živi boemski posvećen jogi i istočnjajčkoj filozofiji, radila je jogu za trudnice.

Samosvojna i odlučna, Ozgu ne robuje društvenim pravilima, pa kad je osetila da joj biološki sat otkucava poslednje sate, odlučila je da rodi dete van braka. Delimično je to i njen životni stav jer je svojevremeno zdušno podržala Merjem Uzerli (Hurem) kad je odlučila da rodi dete mimo želje svog partnera Džana Ateša. A i Serdar sigurno nije spreman za brak. On je već dva puta stao pred matičara i iz dva baka ima troje dece.

VIŠE: Prvo pojavljivanje Mile Kunis nakon porođaja: savršen struk na kome svi mogu da joj pozavide

Ponosna mama, koja inače vodi poreklo iz Makedonije, u ponedeljak je već objavila prve fotografije sa sinčićem.

Izvor: Bugun