Poznata pevačica proslavila je rođendan radno na snimanju emisije "Zvezda Granda" 20. oktobra 2014. godine.

U delu gde žiri provodi pauzu u snimanju, Breni su drugarice Kata, Tanja, Gorica i Sonja priredile žurku iznenađenja, a veselju su se priključile i ostale kolege sa snimanja emisije.

Osim prijateljica, fanovi nisu zaboravili na pevačicu su svojoj miljenici poklonili ogroman pano sa fotografijama iz različitih perioda života i njene uspešne karijere. Pogledajte u galeriji slike sa rođendanske proslave.

Njen tim čestitao joj je sledećom porukom na Fejsbuku:

Zemlja u kojoj je Fahreta Jahić postala Lepa Brena više ne postoji. A ona je još tu, kao dokaz da je njen rad iznad svih granica, ljudskih, kulturoloških, državnih... Uspešnija, vedrija, bolja nego ikada. Tokom svih godina karijere, uspona i padova, trijumfa i suza, radosti i tuge... svega što joj se dešavalo kao ženi, majci i umetniku u koga su reflektori upereni dvadeset i četiri sata na dan. Brena je uspela gotovo nemoguće – da ostane svoja, prirodna, normalna, nasmejana, žena od krvi i mesa, sa velikim srcem, u duši ista kao ona devojčica koja je iz malog brčanskog dvorišta zakoračila u veliki svet.

LepaiSrecna Iako je Lepa Brena vredno radila za svoj rođendan, njene najbolje prijatelje i kolege to nije sprečilo da joj naprave žurku iznenađenja na radnom mestu…