Prvi reket sveta, Novak Đoković, će sve obaveze odložiti kako bi bio uz Jelenu tokom poslednjih dana pred porođaj, prenosi Blic 2. oktobra 2014. godine.

Novak i Jelena Đoković zajedno su skoro devet godina. Nakon tri godine zabavljanja, otpočeli su zajednički život, a venčali su se ovog leta na Svetom Stefanu. - Jelena i Novak su veoma uzbuđeni zbog porođaja, koji bi trebalo da bude krajem meseca. Iako im mnogi ne veruju, oni zaista ne znaju kojeg će pola biti beba.

Na ultrazvučnim pregledima doktor ih je pitao da li žele da znaju da li će dobiti sina ili ćerku, ali su oni bili složni u tome da to saznaju na porođaju - priča za "Blic" izvor blizak Đokovićima. - Novak će definitivno biti uz Jelenu u danima kada se porođaj bude očekivao - rekao je dobro obavešten izvor. Bračnom paru Đoković je svejedno da li će dobiti sina ili ćerku. Dok se on takmiči u Kini, ona se posvetila poslu, ali će kraj meseca definitivno provesti zajedno. Novak je, inače, izjavio da mu Jelena nedostaje, jer je navikao da ga bodri iz lože. - Jelena je kod kuće, uskoro bi trebalo da se porodi, pa nije u prilici da putuje. Veoma mi nedostaju i ona i beba, ali ću ih uskoro videti - rekao je on.