"Ponekad pomislim kako mi je suprug toliko divan da ne znam ni zašto je sa mnom. Ne znam da li sam dovoljno dobra. Ali ako ga ja činim srećnim, onda sam sve ono što želim da budem," glasi post na Instagram profilu Anđeline Džoli koji prati ovu predivnu fotografiju objavljenu pre dve nedelje. 

A upravo tada su, nema sumnje, bili utanačeni svi detalji  tajnog venčanja koje su 23. avgusta 2014. godine zakazali Bred Pit i njegova nevenčana supruga Anđelina, jedan od najpopularnijih filmskih parova decenije.

Venčanje je, kako je preneo danas Asošijeted Pres, održano u prisustvu dece i najbližih slavnom paru, a za mesto svečanog obreda izabran je zamak Miraval, na jugu Francuske gde su se Bred i Anđelina preselili još 2008. godine. Po zamku nosi ime i njihovo vino, koje je u martu 2013. godine proglašeno najboljim rozeom na svetu.

Kako mediji prenose, Anđelina je prišla matičaru u pratnji najstarijeg sina Medoksa (13), dok su Paks (11), Zahara (9) i Vivijen (6) bacali latice cveća. Šajlo (8) i Noks (6) su nosili prstenje.

Anđelina (39) i Bred (50) su počeli da se zabavljaju 2005. godine kad su snimili čuveni film "Gospodin i gospođa Smit". Tokom godina su zaradili i popularni nadimak Branđelina, a verili su se još u aprilu 2012. godine.

"Samo čekamo da dođe pravi trenutak, zbog dece, posla i svega ostalog što treba da bude na svom mestu", izjavila je Anđelina u maju 2014. godine za časopis "Pipl". "Pričamo o tome s vremena na vreme, razgovaramo i sa decom a oni će, na izvestan način, i biti zaduženi da zamisle samo venčanje. Biće to sa diznijevskom temom ili pejntbol", šalila se tada slavna Endži.

"Važno nam je da bude zabavno", zaključila je Anđelina. "Biće to veliki dan za našu porodicu."

Zamak Miraval, zabeležen na ovom snimku iz vazduha, bio je dugo poznat po muzičkom studiju koji je sagradio džez muzičar Žak Lusje, a u kojem su snimali Pink Flojd, Sting i Šade.