Folk zvezda Lepa Brena, koja je u utorak 29. jula 2014. godine izašla iz bolnice u Lovranu, progovorila o nezgodi u Novom Vinodolskom kada je slomila obe ruke i kroz kakve je trenutke prolazila dok se oporavljala u bolnici. 

U saopštenju koje je njena pres-služba prosledila medijima 30. jula 2014. godine, Brena je istakla da je to bio jedan od najtežih trenutaka u njenom životu, ali da su joj najveću snagu dali porodica i prijatelji. Najveća jugoslovenska folk pevačica se posebno obradovala hrvatskom treneru Miroslavu Ćiri Blaževiću, koji ju je posetio u bolnici.

"Od trenutka kada su mi stavili gips svaki dan mi je isti" napisala je Brena koja se trenutno nalazi u rizortu u Novom Vinodolskom gde je u petak 25. jula 2014. godine pala.

"U utorak uveče sam prvi put spavala kako treba, i to na leđima, što, inače, ne činim. Nemam bolove, jer su me lekari snabdeli potrebnim lekovima. Na meni je da se odmaram i idem na fizioterapiju. Iz bolnice su me pustili pod uslovom da imam psihički mir. A imam ga u Vinodolskom. Ovih dana plakala sam kao kiša. Iz mene je izašao sav bol", objasnila je pevačica.

Brena naglašava da se u bolnici u Lovranu družila sa pacijentima i svi su joj rekli da je dobro prošla. U prvi mah to joj nije bila nikakva uteha. Jednostavno, nije navikla da leži i miruje:

"Osećala sam se bespomoćno kao nikada u životu, jer nisam navikla da me neko drugi hrani, oblači, češlja ili pere mi zube. Dobra stvar je što su mi Viktor i Stefan instalirali igrice na ajpodu i sada se svađam sa kompjuterom kada ga ne pobedim. Znam sve serije na svim televizijama, ušla sam potpuno u radnju svake", izjavila je Brena.

Pevačica je počela da vežba neke proste pokrete do granice bola. Uskoro će joj skinuti gips sa leve ruke, a prva kontrola zakazana joj je za 8. avgust. U Beograd, zasada, ne planira da se vraća, jer u Vinodolskom ima sve uslove za rehabilitaciju i lagani oporavak. Sa njom su i suprug Boba Živojinović i njihovi sinovi Stefan i Viktor, čija podrška joj mnogo znači.

Dobila je bezbroj SMS poruka podrške na mobilnom telefonu, ali i društvenim mrežama, a Ćiro Blažević ju je od srca nasmejao.

"Čovek kad je zdrav često nije svestan ko su mu prijatelji, dok mu se ne desi ovakav lom. Optimista sam po prirodi i život teče dalje. Nije smak sveta. Došla mi je Kata, koja mi je u kući već godinama desna ruka, a sada je tu za sve što mi treba i njena pomoć mi mnogo znači. Hvala svima koji su se raspitivali o mom zdravstvenom stanju, ali nisam mogla ni da držim telefon, a kamoli da odgovaram na poruke", završava pevačica.

Izvor: Novosti