Najintrigantniji turski par Beren Sat i pop zvezda Kenan Dogulu odlučili su da dvoipogodišnju ljubavnu vezu krunišu venčanjem i planiraju da uskoro prošire porodicu. Zato je Beren rešila da nakon završetka serijala „Osveta” (Intikam) godinu dana pauzira kako bi se opušteno posvetila uređenju porodičnog gnezda.

Zaljubljeni par, koji inače izazva ogromnu pažnju medija, za taj veliki događaj odabrao je  Kenanovu losanđelesku vilu na obali Tihog okeana. Slavlju će prisustvovati 40 zvanica, njapoznatijih imena turskog javnog života. Među njima je i Esra Dermandžioglu, zla snaha Mukades iz “Izgubljene časti”, inače Berenina bliska prijateljica.

Kenanova mama Serpil i sestra Džanan već su rezervisale avionske karte za sve zvanice.

Ali pre nego što su ozvaničili svoju vezu, Beren i Kenan su postali poslovni partneri. Ovih dana su, naime, počeli pripreme za otvaranje zajedničkog performans bara u Bereninoj rodnoj Ankari, koji će voditi njen stariji brat Džem. U baru će povremeno nastupati i Kenan, koji je 2007. bio turski predstavnik na Eurosongu kad je pobedila naša Marija Šerifović sa pesmom “Molitva”.