Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, slavi 30. marta 2016. godine uveče punoletstvo a glamurozna žurka organizovana je u luksuznom novobeogradskom hotelu.

Nakon što je dočekao brojne zvanice od kojih su mnogi javne ličnosti, slavljenik je rešio da na kratko napusti žurku kako bi prve utiske podelio sa predstavnicima medija, piše Story.

PROČITAJTE JOŠ: Uporedni horoskop slavne Vage i uspešnog Lava: Lepa Brena i Boba Živojinović u ljubavi do kraja života

Viktor je ovom prilikom izjavio da mu je "kuća puna poklona koji mu se izuzetno dopadaju", skromno dodavši da za svoje punoletstvo nije imao neke posebne želje, a zatim je otkrio kako se gosti provode na žurki.

- Atmosfera unutra je super! Muzika je odlična i uz svaku pesmu ću se proveseliti kako bih lepo proslavio svoj rođendan - kaže sada punoletni Viktor.

I Marija Šerifović rešila je da pokaže svojim brojnim fanovima na društvenim mrežama kako, ali i sa kim se provodi na proslavi punoletstva Viktora Živojinovića, pa je sa prijateljima napravila fotografiju koja je privukla veliku pažnju.

PROČITAJTE JOŠ: Astrolozi otkrivaju tajne estradnih zvezda: Brena i Boba će uskoro dobiti unuke

- To je ta ekipa! - kratko je napisala Šerifovićeva uz fotografiju na kojoj pozira sa Viktorovim starijim bratom Filipom, njegovom izabranicom Aleksandrom Prijović i najboljom prijateljicom Zoranom Jovanović.


To je ta ekipa

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on Mar 30, 2016 at 11:38am PDT

Kako magazin Story saznaje, goste zabavlja bend Aleksandra Sofronijevića, a legendarna Brena, ponosna majka, će u jednom trenutku i sama zapevati s bine u sali hotela.

Povodom rođendana, u Beograd je došao i brat Stefan pa je slavlje počelo, neformalno, još pre nekoliko dana...

Stigao bata @stefanzivojinovic pa slavimo @dragidomic i ja....

A photo posted by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on Mar 27, 2016 at 4:05pm PDT