"Svako mesto je pod zvezdama, svako mesto je centar sveta", deo je omiljenog citata koji je Jelena Đoković podelila sa svojim pratiocima na Instagramu početkom marta 2015. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Šta danas kuva Novakova žena: hranljiva supa od zdravih namirnica po receptu Jelene Đoković (FOTO)

Upravo u to vreme je i pozvala sve koji su u poseti Beogradu da svakako obiđu i jedan skriveni dragulj među muzejima koji je, kako ona to kaže - "must"! Reč je o Etnografskom muzeju.

"Ovo je jedan od najstarijih muzeja na Balkanu", objašnjava Jelena,  a nju je naročito privukla stalna izložba "Narodna kultura Srba u 19. i 20. veku"

"Zaista je divna", kaže Jelena, uz preporuku da "svako ko dođe u Beograd mora da obiđe i ovaj muzej".

Uz tag #proud (ponosna), Jelena je izazvala i brojne komentare svojih pratilaca (kojih je trenutno više od 120 hiljada), a jedan od najzanimljivijih je svakako sledeći:

"Kad god dođem u Beograd, obiđem brojne rođake, a onda ne znam gde da idem osim u šoping, na splavove i na Kalemegdan. Hvala na preporuci, sad znam na čemu da insistiram", napisala je jedna Jelenina obožavateljka!

AKO TEKST ČITATE PREKO MOBILNOG TELEFONA, OBAVEZNO POGLEDAJTE I SLIKE U FOTO-GALERIJI!

PROČITAJTE JOŠ: Novakov sin Stefan na slici podrške: "I ja sam tim Đoković"

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Kad supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića pohvali neko mesto u Beogradu, svakako je to jedna od najlepših preporuka! Evo gde Jelena nalazi posebnu lepotu...