"Dragi Bato, moj muž Vas doživljava kao svog dedu. 

Svaki dan može gledati 'Halo Taxi' koji mu je omiljeni (jedan od mnogobrojnih).

Zbog Vas, našem sinu smo dali nadimak 'Bata'. Hvala Vam što postojite i što ste nam ulepsali živote Vašim ulogama!"

Ova poruka stigla je legendarnom glumcu Velimiru Bati Živojinoviću pre 3 dana. Odgovor obožavateljki je slavni Valter verovatno poslao brže nego ikada do sada! To mu je omogućila nova digitalna era u kojoj Bata pliva kao u vodi zahvaljujući unuci Dini koja mu pomaže i vodi njegov Instagram profil. 

Evo kako je odgovorio:

"Draga Nataša, ne mogu da verujem! To je zaista mnogo, mnogo slatko. Poljubite sina i muža u moje ime. Veliki zagrljaj za celu Vašu porodicu!"

Jedna Jelena napisala je: "Ima hiljadu i jedno zašto je on najbolji, jedan jedini i neponovljivi. ZATO što je uvek stavljao svoju ženu i decu ispred svega i svih. ZATO što je čovek - kada je snimao film Rane imala sam 6 godina i plašila se tenkova koji su prolazili mojom ulicom. Zaustavio je sve i rekao "Ne boj se pile čika Bata će da te spasi".

ZATO što nikada nije tražio dublera već je sve scene pa i ona najopasnije odrađivao sam što se ne može baš svaki glumac pohvaliti. ZATO što je uvek ljubazan sa obožavateljima ZATO što je uporan jer da nije napravljena bi užasna greška i Bata nikada ne bi bio to što jeste. ZATO što on glumi sve od žene do četnika, kuvara, pekara, lopova, ljubavnika i partizana po čemu ostaje upamćen. 

VIŠE: Prva selfi slika Bate Živojinovića obradovala celu Srbiju: osmeh sa unucima!

ZATO što je dobar čovek - Bata je poznat po tome što nije nacionalista, njegovo prijateljstvo sa Dvornikom bilo je stavljeno na pauzu ali se nikada nije prekidalo. ZATO što je borac - Bata je preživeo dva moždana udara i gangrenu. ZATO što on filmu daje svoju dušu ZATO što je u stanju da stavi glavu tamo gde neko neće nogu ZATO što njegov osmeh i topla reč leče ZATO što je nezamenljiv ZATO što će zauvek ostati u našim srcima i neće dati da plačemo već će nas citatima iz filmova podsećati da je ostavio jedno veliko filmsko bogatstvo, koje svakodnevno u njegovom stilu koristimo.

ZATO što kad god čujem da peva "Ljubav ah ljubav" naježim se od glave do pete. ZATO što kad god gledam kraj partizanske eskadrile plačem ZATO što kad god sam rekla "Ko reskira taj dobija, mi ćemo da reskiramo" (Balkan ekspres) dobila sam i uspela u svemu ZATO što mi srce drhti u Partizanima. Ima mnogo pitanja ZAŠTO Bata ali ima još više odgovora ZATO!"

Na to je dobila odgovor:

"Draga Jelena, dušo moja, ganula si me sa ovom divnom porukom. Hvala ti na rečima koje je teško oparvdati ali mi ostaje nada da su ti bar malo moji filmovi ulepšavali detinjstvo. Poljubi svoju porodicu. Grli te tvoj Bata." 

Slavni glumac ima čak 4,028 pratilaca na svom Instagram profilu i sigurni smo da ni vi nećete odoleti!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Neprevaziđeni Valter osvaja publiku i u 21. veku - pogledajte kako sjajno izgleda Instagram profil srpske filmske legende Bate Živojinovića!