Poznati turski pevač, glumac i producent Ozdžan Deniz (45), koga smo nedavno gledali kao Kahramana u seriji "Sudbina", konačno staje na ludi kamen, piše Lepa & srećna. Markantni Ozdžan još od prvih koraka na sceni, a posebno od serije "Konak vinove loze", važi za velikog zavodnika i za njega tvrde da je slomio mnoga ženska srca. Jedna od tih ranjenih devojka bila je i lepa Fahrije Evdžen kojoj je trebalo dosta vremena da tu ljubav preboli - zapravo sve dok nije srela Bali-bega.

PROČITAJTE JOŠ: BALI-BEG SE PRESELIO KOD ŽENE U LUKSUZAN DUPLEKS: zavirite u dom ljubavi i sreće Fahrije Evdžen i Buraka Ozčivita (FOTO)

No, sve ima svoj kraj pa i bećarski život jednog od najpoznatijih turskih neženja. Poslednjih godina u medijima je bio poznat po tome što je bio u vezama s dvadesetak godina mlađim lepoticama, a jedna takva, dvadesetpetogodišnja Fejza Aktan konačno ga je priterala uza zid. Kako turski mediji pišu, Fejza je trudna dva meseca, pa zgodni glumac polako priprema venčanje

Zgodni glumac je jednu devojku ranije oženio samo iz koristi - pročitajte OVDE!


Објава коју дели Özcan Deniz (@ozcandeniz) дана 11. Авг 2017. у 11:04 PDT

PageBreak

Mnogi su mislili da je to još jedna u nizu lažnih vesti kojima današnji tabloidi obiluju, ali oglasio se budući mladoženja i potvrdi da je njegova mlada devojka trudna i da će se uskoro venčati.

PROČITAJTE JOŠ: SVI DETALJI I SLIKE SA MEDENOG MESECA: evo kako se Bali-beg i Fahrije provode na Maldivima (FOTO)

Ozdžan je 1992. u Nemačkoj sklopio formalni brak sa Handan Deniz, mnogi veruju zarad dozvole da boravi u toj zemlji. Njih dvoje nisu živeli zajedno, a zvanično su se razveli 2000. Upućeni tvrde i da je taj brak zapravo glumca čuvao od navalentnih devojaka koje su htele nešto više od kratke veze

Kako god, i Ozdžan je poput svog velikog prijatelja i kolege Mahsuna Kirmizigula odlučio da uplovi u mirnije porodične vode. A da li će to biti raskošna svadba ili intiman čin, ostaje da se vidi.

Na slici ispšod Kagraman sa budućom ženom 

Foto: youtube/printscreen 

Tekst: M.R.

Izvor: Lepa & srećna