Zvezda turskih serija “Asi” i “Ljubav i kazna”, harizmatični Murat Jildirim (37) u Adani se sredinom novembra 2016. tajno venčao sa Marokankom Imane el Bani, pišu turski mediji, piše Lisa.

Povod za ovo je fotografija koju je glumac postavio na Instagram uz komentar “Poželeo sam je.” Na fotografiji on lmane ljubi u čelo, a oko njih su muzičari koji tradicionalno sviraju na turskim svadbenim veseljima. 

PROČITAJTE JOŠ: Feriha iz serije "Zvala se Feriha" kuva maestralno: probajte bejran čorbu po receptu turske glumice Hazal Kaje (FOTO + RECEPT)

No, istog dana se oglasila Muratova menadžerska agencija kratkom izjavom: ”Ljubav postoji, ali venčanja nema.” S druge strane, fanovi su lepoj marokanskoj manekenki i glumici uputili čestitke preko društvenih mreža, tipa. “Tebi i mužu mnogo sreće.”, a ona im se zahvalila na lepim željama.

A photo posted by Murat Yildirim (@mrtyldrm) on Nov 13, 2016 at 10:08pm PST

Kasnije istog dana pojavila se još jedna vest: zaljubljeni par se na aerodromu susreo sa turskim predsednikom Erdoganom koji je putem savremene tehnologije stupio u kontak sa porodicom El Bani i za Murata zaprosio ruku njihove ćerke, a sve to je potkrepljeno brojnim fotografijama.

Da li je bilo venčanje ili samo veridba, sigurno će se znati ovih dana, ali svejedno: kad je reč o Muratu koji svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti, ovo je zaista veliko iznenađenje.

A photo posted by Murat Yildirim (@mrtyldrm) on Nov 14, 2016 at 6:46am PST

Da podsetimo, Murat se u junu 2014, nakon sedam godina braka, iznenada razveo s koleginicom Burčin Terzioglu. Ona je ubrzo započela novu ljubav s Ilkerom Kalelijem, partnerom iz serije, a Murat je bio sam.

PROČITAJTE JOŠ: Iznenadni razvod: rastaju se Murat Jildirim i Burčin Terzioglu

Tek početkom novembra pojavile su se prve glasine da je u vezi sa devojkom koja je 2008. godine bila mis Maroka. Imani se školovala u Londonu, a nakon toga nastanila u Egiptu gde gradi glumačku karijeru.

Postoje razne verzije gde se i kada par upoznao, ali se sigurnošću jedino zna da je Imani definitivno osvojila Muratovo srce.


A photo posted by Imane Elbani (@iman_elbani) on Oct 30, 2016 at 5:31am PDT

SVE SLIKE ROMANTIČNE PROSIDBE HARIZMATIČNOG TURSKOG GLUMCA POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Poznato je da u bliskoistočnoj kulturi važe posebna pravila kada momak prosi devojku i zato je glumac Murat Jildirim zatražio pomoć predsednika i prve dame kako bi svojoj izabranici postavio sudbonosno pitanje...