Ulepšajte nekome dan.

- Volim osmeh zbog toga što širi pozitivnu energiju, sreću i ljubav, i što je uvek spreman da vas oraspoloži i usreći, a probleme učini minijaturnim. Deluje opuštajuće i odmah vidite sve sa vedrije strane. Ništa slađe nego kad osmehom nekome ulepšate dan, tada se i vi bolje osećate. Zato, smejte se čak i kada za to nemate neki poseban povod. Život je lep!

Streljaštvo je način života.

- Svima bih preporučila da probaju sport koji mi je „ušao pod kožu” i pružio mi život pun putovanja, druženja, pobeda i lepih uspomena. Streljaštvo pomaže u smirivanju i samokontroli, a ako ništa drugo, sa oružjem u rukama se, makar na minut, osećate moćno.

Inspirisana tatinom medaljom.

- Olimpijske igre su moj najveći san, koji sanjam od ranog detinjstva. Učestvovanje i osvajanje medalje jedno je od najvećih dostignuća svakog vrhunskog sportiste, a atmosfera na borilištima i u olimpijskom selu pamti se celog života. Tatina zlatna medalja mi je najveća inspiracija! Podstakla bih sve ljubitelje sporta da bodre ceo olimpijski tim, a ja obećavam da ćemo dati sve od sebe da nas i našu zemlju predstavimo u najboljem svetlu i damo naciji razloge za slavlje i sreću.

Bezuslovna ljubav.

- Moj pas Švrća, koji je uvek spreman za igru i maženje, sposoban je da me i u najtežim trenucima oraspoloži i nasmeši. Pruža mi neverovatan mir i spokoj, a najslađe mi je kad mi se posle napornog treninga obraduje kao da me nije video godinama. Ako već niste nabavili kućnog ljubimca, pravac - pet šop, jer to je nešto najlepše što možete učiniti za sebe i vama drage osobe.

Sportska porodica.

- Pošto smo svi u istom sportu, mama i tata kao treneri, a brat kao mlada nada, na dobrom putu da me sustigne, okrenuti smo i upućeni jedni na druge. Ništa lepše od trenutaka kada smo u dalekoj zemlji pa slobodno vreme provodimo u šetnji, razgledanju i šopingu.

Nenad Blagojević

LepaiSrecna Streljašica Ivana Maksimović, koja je na Olimpijskim igrama osvojila srebrnu medalju pre odlazak u London otkrila nam je da voli da se smeje, da provodi vreme sa porodicom i da se druži sa vernim prijateljem, psom Švrćom.