Za Blizance, kao i za ostale promenljive znakove, ova godina će biti mnogo povoljnije od prethodne dve i po godine. Njima je Saturn pravio probleme, a prošle godine je konačno izašao iz znaka Strelca, prešao u Jarca i sada će kardinalnim znacima da pravi probleme. Ova godina može da bude problematična za Blizance koji studiraju i to naročito od avgusta do kraja godine. Uran, planeta koja vlada visokim obrazovanjem će biti retrogradan i može doneti promene u ovoj oblasti. Mnogi Blizanci će se zapitati da li studiraju pravu stvar i da li uopšte treba da ostanu na fakultetu. 

Ovo period bi bilo najbolje da se iskoristi za polaganje ispita koji su zaostali ili koje su studenti već pokušali (neuspešno) da polože. U slučaju da vas zanima odlazak u inostranstvo, gledajte da to odradite pre avgusta, jer tokom ostatka godine može doći do teškoća prilikom dobijanja viza ili put može biti prolongiran ili otkazan iz različitih razloga. Ovo je nepovoljna godina za finansije. Saturn, planeta koja vlada vremenom, u polju novca koji nije zarađen (to se odnosi na kredite, pozajmicu, nasleđe i slično) može vam pomoći da donesete odluku da uzmete neki dugoročni kredit. 

Savet je da dobro razmislite da li vam je to zaista potrebno, jer se vidi mogućnost briga oko vraćanja pozajmljenog novca. Ova godina može doneti probleme na polju ljubavi Blizancima koji su u vezi ili braku, međutim, ovi problemi su prikazani kao problemi prolaznog tipa, tako da će biti prevaziđeni. U slučaju da dođe do raskida, tokom oktobra i u prvoj polovini novembra, može se desiti da Blizanci obnove prekinutu vezu. Blizancima u braku problematičan je perod od marta do 10. jula.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge