Kineski horoskop za jun 2018. godine najavljuje snagu reči i vremena - mnogo čekanja, važni razgovori i spremnost da kažete i čujete obeležiće mesec Zemljanog Konja koji počinje 14. juna, piše Lovesensa.

Ako uspete da uskladite svoj put sa putanjama partnera, prijatelja i kolega, pred vama je vreme pogodno za radikalne promene. Ipak, neće biti tako lako prihvatiti sve novo što vam se nudi, naročito ako vam nije ponuđeno nežno i delikatno.

Pacov - jun 2018.

Ljubav je vaša glavna životna struja ovog meseca; posao, karijera, učenje... sve drugo palo je u drugi plan! Nova ljubav potresa srca donedavno usamljenih pripadnika ovog znaka, sve je u izmaglici nada, snova, želja. I u duge ljubavi ulazi novi osećaj optimizma, vreme je da se sve promeni na bolje. Neka poslovna strana čeka, očuvajte samo stabilan ritam. Uspeh dolazi narednog meseca.

Koza - jun 2018.

Sve su karte otvorene, sve je na stolu. Najvažnije je da se zagledate u svoje srce i oslušnete emocije - šta vam one govore? Ne pristajte da brinete tuđe brige, pokažite empatiju ali ne preuzimajte odgovornost za to kako se drugi osećaju. Ako vas privlači neko potpuno suprotan, razmislite da li ste spremni na sve što se može dogoditi?

Bivo - jun 2018.

Ne zalećite se, ne otkrivajte sve svoje tajne dok ne upoznate malo bolje osobu preko puta vas. Sačekajte da se emocije izbistre, da se bar neka obećanja ostvare, da reči budu ispraćene i odgovarajućim delima. Na poslu se menja odnos snaga, bićete svedok novih početaka. Ako tražite posao, zvezde su na vašoj strani.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA 2018: ko će imati najviše a ko najmanje sreće u godini Psa

Zmija - jun 2018.

Pravi je trenutak da zastanete i odmerite dokle ste stigli, a zatim da napravite najbolji plan za napredak. Moguće je da više uopšte nećete biti zainteresovani za ciljeve koji su vam se do juče činili tako važni i poželjni. Nova strast probudiće se kao plod dubokog promišljanja. Ljubavna iznenađenja oboriće vas s nogu, budite spremni da dočekate zvezde koje će vam skinuti s neba.

Zmaj - jun 2018.

Trenutak je da ponovo razmislite o svojim prioritetima. Da li ste sigurni da “Broj 1” treba da ostane na tom mestu? I usamljeni Zmajevi mogu da očekuju potpuni preokret, a da li će to biti samo privremena situacija ili zaista novi život odlučiće sami. Na poslovnom planu najbolje je krenuti događajima u susret. Teškoće nisu nove za vas, potrudite se da vam ne promaknu detalji.

Tigar - jun 2018.

Tri ključne reči odrediće ovaj mese: strpljenje, strpljenje i strpljenje. Za to će vam biti potreba poseban napor, ali nagrada će biti adekvatna. Nije vreme za emocionalne rizike, sačekajte bolji trenutak da jedno zanimljivo poznanstvo, možda, produbite. Na poslu iznenada stiže pomoć koju niste ni tražili ni očekivali, biće to podstrek da napravite još bolji rezultat. Ipak, ne opuštajte se previše. 

Kliknite OVDE da pročitate nastavak kineskog horoskopa: ZEC, KONJ, MAJMUN, PETAO, PAS, SVINJA!

PageBreak

Zec - jun 2018. 

Ne poklanjajte suviše pažnje baš svim zahtevima koji na poslu stižu sa svih strana. Ako je potrebno, uspostavite preciznije procedure kako bi se tačno znalo ko sve može da vam poveća radno opterećenje. Zaljubljeni će ovog meseca uživati u ljubavi i strasti, a oni koji to tek priželjkuju imaju priliku da obnove jednu vezu - duga ljubav na vidiku!

Konj - jun 2018.

Ovog juna započećete važne poslove, a rezultate ćete osećati do kraja godine. Zato oprezno promislite da li zaista želite da se otisnute u odabranom pravcu ili se kruto držite cilja jer ste naučili da ne odustajete. Ako su vam najvažniji elementi mrski, da li je izbor i dalje pravi? Ljubavni zanos usamljenih pripadnika znaka neće odmah izazvati željenu reakciju. Ako osećate da je to “to”, ne odustajte.

Majmun - jun 2018.

Novi ljudi, nova mesta, to je vaš junski program. Zašto ne oprobati i ljubavnu sreću? Dajte sebi malo oduška, popustite stege. Na poslu ne upadajte u žurbu i ne vucite ishitrene poteze, vreme je da najzad postavite temelj za buduće odnose koji će se zasnivati na poštovanju vašeg i tuđeg vremena. 

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2018. godine

Petao - jun 2018.

Ovog meseca stiže vam poruka Univerzuma. I to ne jedna. Intuicija će vam biti vodič, a pod letnjim suncem pronaći ćete ono što već dugo priželjkujete. Narušeni odnosi mogu se s lakoćom popraviti tokom juna, ali će posao malo pasti u senku. Jednostavno, bićete toliko senzitivni na sve promene oko sebe da neće biti dovoljno energije i za karijeru i za empatiju.

Pas - jun 2018.

Junske vreline i topla ljubav - pripadnicima ovog znaka početak leta obećava kule i gradove, snove i nade, želje i ostvarenja. Doterajte se, odaberite svoje najlepše osmehe, ogrnite najnežnije zagrljaje i sačekajte da vam mlad Mesec označi početak sezone romanse. Ako na poslu osećate zasićenje, osmislite novi cilj. To je jedini način da izbegnete frustracije. 

Svinja - jun 2018.

Čeznete za sigurnošću, ali partner vam to ne može pružiti od samog početka. Nije trenutak da insistirate na svojim potrebama. Uložite vreme, ljubav i uzajamnu podršku i ostvarićete toliko željeni san. Sreća na poslu i odlične vesti daće vam toliko željeni podstrek. Moguće je i napredovanje, a uzbudljivih trenutaka neće nedostajati.

Izvor: Lovesensa