OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Zbog pozicije Sunca blizu stepena svoje egzaltacije početkom perioda, energičniji ste nego inače, a i samopouzdanje vam je na zavidnom nivou. Retrogradni Merkur u vašem znaku, vladalac astroloških polja posla i nervnog sistema, upozorava da bi trebalo da obratite pažnju na odnos sa saradnicima. Poslušajte savet jednog Blizanca ili Vage.

PROČITAJTE JOŠ: Bračni horoskop: prednosti i nedostaci svih horoskopskih znakova

Ljubav Aspekti Venere, planete koja upravlja poljem partnerskih odnosa, najavljuju mogućnost poznanstva sa Ovnom ili Lavom. Partner će pokušati da vam da do znanja da je on "glavni", kada vaš vladalac Mars počinje da obrazuje konjunkciju sa drugim vladaocem vašeg znaka Plutonom.

Zdravlje Moguće tegobe sa disajnim organima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Jupiter, simbol inostranstva, u retrogradnom hodu preko znaka novca, opominje da se klonite dogovora ili potpisivanja ugovora sa strancima ako se bavite umetnošću ili nekim sličnim zanimanjem. Aspekti retrogradnog Merkura, vladaoca astroloških kuća posla, upozoravaju da bi i dalje trebalo da izbegavate nepotrebne troškove ili podizanje kredita.

Ljubav U vreme poslednje mesečeve četvrti u vašoj devetoj astrološkoj kući, možete da očekujete poziv za izlazak od osobe koja živi u drugom gradu. Vladaoci kuće ljubavi, Mars i Pluton, posle 12. aprila počinju da obrazuju konjunkciju, opominjući vas da se klonite rasprava sa partnerom.

Zdravlje Promenite način ishrane.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Sunce, vladalac vašeg trećeg astrološkog polja, blizu stepena svoje egzaltacije, čini vas spremnim da se suočite sa novim izazovima, naročito ukoliko vaše zanimanje podrazumeva češća putovanja. Retrogradni hod vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacije, opominje da izbegavate rizične finansijske transakcije. Poslušajte savet jedne Vage.

Ljubav U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, u nekom klubu ili kafiću očekuje vas strastveni susret s nekim vatrenim znakom. Vaša brzopletost može da vam se obije o glavu, zato pokušajte da još jednom na miru porazgovarate s partnerom o onome što vas muči, naročito ako ste u dužoj vezi.

Zdravlje Čuvajte se sportskih povreda.

RAK (21. 6-22. 7)

Posao U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, trebalo bi da povedete više računa o ugovorima koje potpisujete, u stvari, najbolje bi bilo da se posavetujete sa pravnikom ili advokatom. Sredinom nedelje uspostavljate bolju komunikaciju sa saradnicima, a krajem perioda možete da obnovite ili proširite saradnju sa strancima.

Ljubav Period nije povoljan za donošenje važnih odluka u vezi sa emotivnim životom, zato nemojte da žurite ni sa raskidom ni sa razvodom. U prvoj polovini nedelje, na nekom slavlju možete da upoznate zanimljivog Jarca.

Kliknite OVDE za nastavak nedeljnog horoskopa!