Svaka vrsta numerološkeprognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki zdravstveni horoskop za februar 2018. godine

JEDINICA

Imate potrebu da uradite nešto veliko i da sklopite nove poslove a da pri tom niko ne trpi, ni porodica ni kolege a ni vaše zdravlje. Ovo je mesec velikih planova, ali ne realno i neke velike realizacije osim ako ste već na pola puta da posao završite. Projekti u vezi sa inostranstvom biće u drugom planu iako biste vi najradije tome dali prioritet. Potrudite se da pokažete inicijativu, budite ono što ste, nemojte glumiti ono što mislite da okolina od vas očekuje da budete. Ne možete pobeći od sebe i svog temperameta. Lako vas je isprovocirati, posebno ćete biti skloni da se raspravljate sa onima koji su ispod vašeg nivoa ili sa kojima nemate dodirnih tačaka. Vreme je da se bavite praktičnim problemima, da sredite dom, i rešite probleme u vezi sa nekretninama. U ljubavi možete biti veoma zahtevni i prilično nestrpljivi.

DVOJKA

Bežanje od stvarnosti je vaša omiljena disciplina. Ako ste žena koristite emocije kao oružje pred kojim mnogi dižu ruke jer vaše potoke suza teško da bilo ko može da izdrži. I muški predstavnici ovog broja mogu igrati na kartu emocija. Preterana sklonost ka dramatizaciji svega što vam se dešava u životu a čega ste u većini slučajeva vi vinovnik, biće od koristi samo umetnicima. Tajne ljubavi su na pomolu, posebno ćete biti skloni da kod partnera stvarate osećaj nesigurnosti i da se poigravate njegovim osećanjima da biste saznali koliko mu je stalo do vas. Sa novcem ne umete da rukujete pa ga možete i izgubiti ili se možete odati stilu života koji prevazilazi vaše finansijske mogućnosti. Ako igrate igre na sreću, mogući su dobici. Ukoliko tražite posao, naći ćete ga preko mlađe žene iz porodice.

TROJKA

Odlično komunicirate sa okolinom ali to vam neće biti plus u ovom periodu jer ćete biti prilično lakomisleni, naivni i preuzećete na sebe obaveze koje će vam teško pasti. Sve što obećate trudićete se da ispunite što će biti dodatni stres. Pred vama je naporan period u toku koga ćete morati da rešavate brojne praktične probleme od finansijskih do onih koje se tiču vaših ličnih stvari, poreza, stambenog prostora.

Kliknite OVDE za nastavak numerološke prognoze za februar 2018!