Na pragu smo godine Dvojke koja je pod vlašću Meseca, zbog čega će ovo biti godina žena u kojoj će one dominirati i na poslovnom i na ljubavnom planu. Inače, Dvojke su sklone promenama raspoloženja, ali i vrlo kreativne, pa će ove godine umetnički potencijali doći do punog izražaja, zbog čega će u prvi plan izbiti umetnici, kompozitori, pevači, glumci, slikari kod kojih će biti naglašeni inspiracija i mašta.

Ovogodišnja Dvojka se dobija sabiranjem Dvojke, Jedinice i Osmice tako da dobijamo broj 11, koji je pod uticajem Marsa i Sunca (akcija i ambicija), a koji sveden na jedan daje Dvojku.

Dvojka je pod uticajem Meseca (emocije), Jedinica pod uticajem Marsa i Sunca a Osmica pod uticajem Marsa. Tako je u ovogodišnjoj numerološkoj kombinaciji naglašen Mars koji upravlja jedinicama u broju 11, kao i Jedinicom i Osmicom iz 2018. godine, zbog čega će većina žena, naročito onih koje su prisutne u javnosti, pokazati i borbenu crtu svoje prirode, odlučne da postignu svoj cilj.

Inače, svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 18.7.1977. godine, sabiranjem 1+8+7=16 i svođenjem na jedan broj 1+6=7 dobijate bioritamski broj sedam (podložnost stresu). Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+7=24 i svođenjem na jedan broj 2+4=6 dobija se generacijski broj šest (lepota, seksepil), a sabiranjem bioritamskog i generacijskog 7+6=13, 1+3=4 dobija se lični broj 4 (upornost, istrajnost). Tako je, na kraju, vaša numerološka kombinacija 7-6-4. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama. Zato se i numerološke prognoze uvek odnose na vaš bioritamski broj.

JEDINICA

Vaša energičnost, dinamičnost i potreba da pokažete svoje talente i sposobnosti, ove godine dolaze do izražaja više nego ikada ranije. Pred vama su velike šanse koje treba da iskoristite, i vi ćete to učiniti, "oduvaćete" konkurenciju, čak i one osobe koje imaju mnogo više životnog i poslovnog iskustva od vas. Možete da očekujete napredovanje u karijeri, vaši šefovi će umeti da prepoznaju i cene vašu istrajnost i posvećenost poslu, tako što će vas nagraditi boljom pozicijom na poslu, povišicom ili povećanjem plate.

Pred vama su novi izazovi, tako da ćete poželeti da se angažujete i u nekim novim oblastima, a najvažnije je da budete sigurni u sebe i uspećete u svemu što ste zamislili. Predstoje vam prijatne promene na ljubavnom planu, novi susreti i poznanstva na kraćim putovanjima sa nekom Jedinicom, Peticom ili Devetkom. Izbegavajte konflikte i rasprave sa osobama koje dugo poznajete, bračnim ili emotivnim partnerom, rođacima, bliskim prijateljima i kolegama. Pošto vama upravlja Mars, pokušajte da kontrolišite agresivnu crtu svog karaktera.

DVOJKA

Ovo je vaša godina u kojoj ćete se osećati zaštićeno i sigurno. Nije slučajno da je vaš bioritamski broj ove godine isti kao i broj godine na čijem ste pragu. Nemojte se ustručavati da sebi postavite najviše moguće ciljeve, jer ćete uspeti u svemu što zamislite! Najveći saveznik u postizanju ovih ciljeva biće vaša urođena taktika i veština komuniciranja sa ljudima.

HOROSKOP ZA PREDVIĐANJE SUDBINE U 2018. GODINI

Uprkos događajima i okolnostima, vi ćete uvek biti u stanju da pronađete neki kompromis. Odnosi sa drugima neće uticati samo na vaš uspeh na finansijskom i polju karijere, već i na vaše opšte blagostanje. Konflikti i rasprave sa drugima mogu da dovedu do depresivnih raspoloženja i odraze se na vaše zdravlje. Zato izbegavajte "energetske vampire" i osobe koje vam ne odgovaraju. Usmerite svu ljubav i energiju na vama bliske osobe, posebno Sedmice i Devetke.

TROJKA

Ove godine, vaš život neće biti toliko pod uticajem promenljivih i nepredvidivih poslovnih okolnosti, koliko ćete biti rukovođeni zdravim razumom i praktičnom crtom vašeg karaktera. Procenite sve što želite da ostvarite i, za početak, krenite od onoga što vam je najjednostavnije da uradite. Ako vas šef "smara", a posao dovoljno ne inspiriše, promenite nešto, ali prvo procenite sve prednosti i mane nekog novog posla. Razmislite koliko će to da utiče na neke situacije iz prošlosti koje želite da zaboravite, pre nego što okrenete novi list. Zato se dobro preispitajte šta dobijate, a šta možete da izgubite, pre nego što napravite odlučujući korak. Ako su gubici veći, privremeno "isključite" emocije i postavite se krajnje racionalno. Najveći neprijatelj ove godine možete da budete vi sami sebi, zbog toga vaše urođene pravdoljubivosti. Zato pažljivo razmotrite i proverite sve mogućnosti u čemu ćete imati podršku i pomoć jedne Osmice.

ČETVORKA

Pred vama je burna poslovna godina, mnogo stresnih situacija koje će vam ponekad delovati previše uzbudljivo, a ponekad ćete imati osećaj kao da ste na pokretnoj traci sa koje ne možete da siđete i napravite barem mali predah. U svakom slučaju, vaša energična i senzibilna priroda će prilično uživati u poslovnom maratonu i događajima koji su ove godine pred vama. Međutim, uprkos ovoj uzbudljivoj godini, važno je da umete i da predahnete i odmorite se, na šta će vas vaše telo podsetiti u drugoj polovini godine. Nemojte da se plašite promena i novina, već slobodno predlažite, rizikujte, menjajte planove, započnite nove projekte ili poslove, uspostavljajte nove kontakte sa osobama koje prvi put vidite kao sa potencijalnim partnerima u biznisu. Takođe, dozvolite sebi da steknete i neke nove prijatelje i otvorite srce za novu ljubav, jer to će biti ključ vaše finansijske i lične satisfakcije. Ipak, da biste izbegli eventualne greške, slobodno potražite savet od vama bliskih osoba, naročito ako se radi o nekoj Sedmici ili Petici.

12 razloga zbog kojih stare duše teško nalaze ljubav svog života...

PETICA

Vrlo ste harizmatični, plenite i šarmirate gde god da se pojavite, tako da zaista umete da impresionirate okolinu, a ove osobine doći će do punog izražaja u godini Dvojke. Vaša snalažljivost, spretnost, logika i dar za komunikaciju će vam pomoći da postignete veliki uspeh na polju finansija i karijere, o kome ste do sada mogli samo da sanjate. Međutim, ako dopustite nadređenima da vam "diriguju" i guše vašu individualnost i originalnost, rezultati neće biti onakvi kakve ste očekivali. Zato, zapamtite da je vaš moto ove godine da budete kooperativni i spremni da sarađujete sa svima. Uprkos vašem urođenom egoizmu, ove godine izbegavajte rizične situacije, kako biste eliminisali mogućnost da budete upleteni u neku finansijsku aferu. Povedite više računa za volanom, a ako niste vozač, onda obratite pažnju na sigurnost i bezbednost destinacija na koje želite da putujete. Izbegavajte Devetke, a prihvatite savet Jedinice ili neke Četvorke.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA ŠESTICE, SEDMICE, OSMICE I DEVETKE OČEKUJE VAS NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

ŠESTICA

Iako je pred vama period koji će u prvom delu godine biti ispunjen mirom i blagostanjem, najverovatnije vam predstoji i naporna borba da ostvarite svoje ciljeve u drugoj polovini godine, za šta ćete biti i nagrađeni. U zavisnosti od finansijske stabilnosti i pozicije na poslu, napredovaćete i na društvenoj lestvici. Budite spremni da u svakom trenutku pomognete osobama iz vaše okoline, jer će vam se mnogi obraćati za savet, pomoć ili podršku.

Vaša otvorenost i dobra volja da podelite svoje iskustvo i znanje sa njima, trasiraće vam neke nove puteve i otvoriti vrata još većeg uspeha. Vaš ljubavni život biće ispunjen mirom i harmonijom, a ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, možete da očekujete i prinovu u porodici. Ukoliko ste slobodni, možete da upoznate neku Dvojku, Devetku, Trojku ili Sedmicu sa kojom ćete ostvariti stabilnu vezu.

SEDMICA

Tokom cele godine nećete moći da predahnete, jer vas očekuju različiti događaji, puni dinamike i novih poslovnih izazova. Budite spremni za nova poznanstva, kontakte i projekte, novine na profesionalnom planu, čak i ako budete morali da menjate vaše dosadašnje stavove i uverenja. Srećom, imate bogato iskustvo, znanje i mudrost, tako da ove godine možete da se prepustite novim izazovima i iskoristite šanse koje vam se nude na tacni. Ukoliko budete morali da donosite neke važne odluke, udahnite duboko i izbrojte do deset, uzimajući u obzir činjenice "za" i "protiv".

Nemojte da odlučujete impulsivno, niti da "lomite preko kolena", prvo procenite ko bi mogao da vas podrži, pa onda napravite sledeći korak. Ako se budete pridržavali ovih pravila (mada ih vi ne volite), očekuje vas uspeh na profesionalnom planu. Ljubavni život je jedina oblast u kojoj neće biti turbulencija, pa ako ste u braku ili dužoj vezi, porodica će biti vaša mirna luka u kojoj ćete puniti baterije za nove pobede. Ako ste slobodni, ove godine na ljubavnom planu, nažalost, ne možete da očekujete ništa novo.

OSMICA

Najzad je pred vama godina u kojoj ćete moći da se odmorite od tenzije i pritiska kojima ste bili izloženi u prethodnim godinama, i da se posvetite porodici, prijateljima, vašim hobijima, i, na kraju krajeva, sami sebi! Godina Dvojke za vas predstavlja period profesionalne i finansijske stabilnosti, što ne znači da vam život ne priprema neka nova iznenađenja. Pod uticajem Meseca koji vlada Dvojkom, ali i Marsa i Sunca koji upravljaju jedinicama u broju 11, posvetićete se ličnom razvoju, sticanju novih znanja i korisnih veština. Najverovatnije će vas zainteresovati i neki kursevi i seminari iz oblasti popularnog "lajf koučinga". Jedina stvar zbog koje ćete verovatno biti zabrinuti može da bude vaš ljubavni život. Ukoliko upoznate neku tajanstvenu Devetku, možete da uđete u vezu na duže staze, ali ako vaše emocije prema njoj ne budu dovoljno stabilne i jake, male su šanse da ostanete zajedno.

3 sudbinske planete donose preokret u 2018. godini: ovi datumi će biti izazov za vaš znak uz Saturn, Uran i Jupiter...

DEVETKA

Ključ vašeg uspeha u ovoj godini krije se u vašoj urođenoj intuiciji i analitičnosti. Vaš broj je na neki način suprotstavljen Dvojci, tako da definitivno ne smete da dozvolite sebi da se u ovom periodu oslanjate na slučajnosti i da rizikujete. Klonite se sumnjivih poslovnih ponuda i finansijskih transakcija, kao i ogovaranja i intriga, ne "padajte" na glasine i slatka obećanja, jer jedino na taj način nećete izgubiti već stečene pozicije, novac ili imovinu, naprotiv, bićete u situaciji da ih uvećate. Porodica i prijatelji biće vam velika podrška u ovom relativno nepovoljnom periodu za predstavnike vašeg numerološkog broja. Posavetujete se s njima kad god je to moguće, naročito ako se radi o nekoj Trojci ili Šestici, jer ćete samo na taj način imati dovoljno snage i samopouzdanja da se izborite sa bilo kojim problemom.

Izvor: Novosti