U ovoj godini biće vam teško da zadržite posebne impulse uma i srca. Držite se podalje od neodoljivih ponuda u ljubavi i braku. Preduzmite korake prema vašoj savesti i ne dopustite da vam iko diktira životne poteze. Dobro je vreme za rast i harmoniju u ljubavnom životu ako ste više voljni da izrazite svoja prava osećanja svom partneru ili supružniku. Na taj način ćete eventualne mutne oblake obojiti lepšim bojama. Neki Strelčevi možda misle da traganje za idealnim partnerom traje dugo. Nastavite da tražite...

Određeni vitalni susreti mogli bi drastično promeniti vaš ljubavni život ove godine. Ne zaboravite prošlost, ali živite u sadašnjosti i planirajte budućnost, i to s partnerom na vašoj strani. Godina 2018. je pravo vreme da ponovo otkrijete svog partnera i njegove strasti, snove i ideale u životu.

FINANSIJE

Godina 2018. predviđa mnoge neizbežne troškove za Strelčeve. Uprkos svim vašim naporima da spasete budžet i sprečite potrošnju, ti troškovi kao da dolaze niotkuda. Pronađite svoj pravi mir u vremenu ovog finansijskog deficita. Podmirite sve neizmirene račune, kredite i druge troškove za narednu godinu.

Planirajte svoje finansije i budžet kako vam najbolje odgovaraju. Takođe, držite se podalje od svih pravnih zavrzlama. Izvršavajte sve finansijske obaveze što urednije i sprečite sve rizike od opomena više možete. Na taj način, možete se zadržati dalje od opasnosti od eventualnog finansijskog proganjanja za narednu godinu. Stavite sve svoje moći da uštedite, pokušajte da poboljšate svoj finansijski položaj ove godine.

ZDRAVLJE

Strelci će biti puni energije u 2018. godini, i zdravlje će se odvijati u dobrom pravcu.

Međutim, izvesna kriza u vašem životu može doneti težak teret na vaše opšte zdravlje i stvoriti nervozu. Nađite načine da nadoknadite svoju izgubljenu energiju, prisustvujete kulturnim događajima i drugim rekreativnim aktivnostima.

Biće mnogo prigovora od strane prijatelja i članova porodice da ne obraćate dovoljno pažnje na zdravlje ove godine. Posle sredine godine, Strelčevima se savetuje da obrate pažnju na svoju ishranu i promenu režima kako bi ostali u dobroj formi. Od vas se traži povećan nivo aktivnosti. Držite se dalje od neaktivnosti, budite uvek mobilni i dajte sebi moralan podsticaj za narednu godinu.

PORODICA

Godina koja je pred vama doneće puno uzbuđenja u vaš porodični život. Međutim, postavite se jasno prema onim članovima koji pokušavaju da utiču na vas ili da dominiraju nad vama tokom godine. Najbolje je izbegavati takve odnose u ovoj godini. Popustite samo onima koji vas poštuju i pazite na svoje reči.

Komunikacija sa članovima porodice može dovesti do nekih nesporazuma, zato buti oprezni. Vaša emocionalna inteligencija podiže se na viši nivo a vaše veštine slušanja biće sve važnije u periodu koji sledi.

Izvor: Conoplja news