Device bez partnera imaju priliku da se upoznaju s ljubavlju svog života u ovom vremenskom periodu. Nivo privlačnosti će biti izuzetno visok i to bi moglo da vas veže za ceo život. Odnosi koji započnu nakon prvog kvartala imaće veće šanse da kasnije prežive negativne trendove. Pokušajte da napravite dobar balans između romantike, zabave i praktične strane života.

Vaš materijalni život biće dvostruko blagosloven, pošto imate šansu da nešto dobijete i od svog partnera tokom godine koja je pred nama. Osećaj sigurnosti će prevladati u vašem ljubavnom životu kao i kod kuće. Porodica će biti izvor snage i podrške ukoliko se vaša ljubavna osećanja pravilno kanališu.

FINANSIJE

U 2018. godini postojaće značajne promene u finansijskom položaju Devica. Tokom godine, prijatelji i rođaci biće pravi izvor inspiracije za vas da zaradite više novca. Moguće je da vam poslovi sa imovinom donesu dobre plodove u toku godine. Međutim, može doći do neobjašnjivih troškova vezanih za decu i starije članove porodice. Imajte neki plan za nepredviđene situacije da biste prebrodili ovakve situacije. Ne dozvolite da vaše emocije vladaju vašim finansijama.

Budite strogi u rukovanju novčanikom kada su u pitanju provod i zabava. Po ovom pitanju nema mnogo sreće u toku godine. Oni koji se bave poslovnim poduhvatima treba da nađu povoljno vreme za akumuliranje finansija. Generalno, monetarni status Devica biće prilično zadovoljavajuć.

ZDRAVLJE

Kako počne 2018. godina, Device će se u sve uklopiti kao od šale. Kako godina odmiče, tako i vi sebi odvajajte dovoljno vremena za odmor, opuštanje i podmlađivanje. Pravite mini odmore i isplanirajte neko lepo putovanje kako biste se napunili pozitivnom energijom. Budite sigurni da će osećaj optimizma prevladati kod vas ove godine.

To bi vam pomoglo da gurate napred. Posle marta 2018. godine, međutim, potrebno je da obratite pažnju na fizičko zdravlje. Izbegavajte previše napora, kao i previše odmora. Vodite računa o uravnoteženoj ishrani i odnosu rada i domora. Odlučite se da prekinete s navikama koje štete vašem zdravlju. Savet za 2018. godinu je da je bolje da delujete preventivno nego da se morate lečiti.

PORODICA

Godina 2018. poziva da obratite više pažnje na porodični život. Za dobrobit i sreću u domaćinstvu važno je da održavate dobar balans između ličnog i profesionalnog života. U ovom vremenskom periodu traže se i određeni kompromisi.

U toku godine treba brzo i prilično ofanzivno odlučiti o tome ko ostaje a ko ne ostaje u vašem porodičnom krugu. Postavite sebe u centar i pokušajte da sarađujete dobro sa svima ostalima.

Izvor: Conoplja news