Trenutno ne vidite mogućnosti za poboljšanje situacije, ali to ne treba da vas obeshrabri, naprotiv.

Zdravlje - Nepovoljan položaj Merkura u vašem znaku ukazuje na disajne probleme.

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Posao - Vladar vašeg polja karijere, Merkur ulazi u vaš znak i donosi nove ideje, nove ljude i nova dešavanja. Ispred vas su obaveze i pregovori o raznim temema. Razmišljate o eventualnj promeni posla ili potpuno novo putu. Budite racionalni priliko sagledavanja i procenjivanja novih prilika i izazova. To podrazumeva da je na prvom mestu stabilnost, potom sve ostalo.

Ljubav - Merkur, vladar vašeg sedmog polja kao i polja karijere, ulazi u vašu prvu kuću i donosi brojne nove ideje i informacije vezane za promenu okolnosti. Ne osvrćite se previše na tračeve, nego proverite šta se dešava i tek onda donesite odluku šta dalje. Generalno smanjite impulsivnost.

Zdravlje - Izbegavajte konzumiranje kaloričnih namirnica i ne nervirajte se.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao - Mars iz vašeg polja karijere, posebno nakon Venerinog odlaska ukazuje na razne impulse i nagle obrte kojima hteli to ili ne, morate podleći zbog faktora pritiska okoline. Svoj otpor stvarima koje vas čine nesigurnim umotajte u fleksibilan i prijateljski tip komunikacije kako se ne bi konfrontirali sa okolinom.

Ljubav -Najmanje što je potrebno u narednom period jesu napetosti po pitanju emotivnog odnosa i nepredviđena dešavanja na emotivnom planu. Iako je emocije teško obuzdati osnov svega je da ne podižete stepen dešavanja na veći već da za sada održavate postojeću rutinu.

Zdravlje - Pošto ste skloni raznim vidovima preterivanja, poželjno je biti umereniji, posebno ako na svoju ruku konzumrate lekove.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao - Prelazak Venere u vaše deseto polje, uz izlazak Merkura i do skoro "spaljenog" Jupitera znak je većih promena. No, ne brzajte jer to ne podrazumeva da mnoge stvari sada radite na brzinu, već naprotiv, budite pažljivi i sistematični. Proširite sektor interesovanja i obnovite komunikacju sa ljudima koje niste duže vreme videli.

Ljubav - Način na koji funkcionišu vaše veze jeste takav da uglavnom prepuštate drugima da vas vode i da utiču na vas. Trenutna poslovna napetost ne bi trebalo da utiče na ljubavne odnose jer će se problem samo uvećavati, a ne umanjiti. Uzdržite se od naglih reakcija.

Zdravlje - Hipohondrični ste, mada ništa ne preduzimate kako biste sprečili neugodnosti.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao -Vladar vašeg prvog polja Jupiter nepovoljno je postavljen prema Suncu. To praktično znači da u svim događanjima ili ne uspevate da vidite pravi ishod ili se morate povinovati nekom autoritetu. Nije vreme da namećete svoje stavove. Izbegavajte otvorenu konfrotaciju sa kolegama.

Ljubav - Merkur, vladar vašeg sedmog polja, koje opisuje vašeg partnera ušao je u znak Strelca što je za njega loš položaj. To ukazuje na nesklad i nerazumevanje u odnosu sa partnerom, pa zato dobro razmislite pre nego što počnete da pravite velike planove, kako ne biste ostali kratkih rukava.

Zdravlje - Pazite se povreda donjih ekstremiteta.

Astrolog: Mihailo Čukić

Izvor: Novosti