Od danas, pa narednih deset dana, ako je verovati zvezdama, loše nam se piše. Tačnije kvadrat Venere i Plutona će veoma uticati na naše emocije, pa možete da očekujete veoma impulsivne rekacije, fatalne susrete, tajne veze, ali to sve ne donosi ništa dobro.

Postoji takozvani "orbis", moment kada aspekt krene da radi, to nam se već desilo, pa Veneru i Plutona osećamo već danima, od 21. maja.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP UPOZORAVA ZALJUBLJENA SRCA: šta nam donosi vladavina Blizanaca (od 22. maja do 21. juna 2017. godine)

Venera u kvadratu sa Plutonom je astrosimbolika tragičnih ljubavnih priča i loših finansijskih okolnosti. Da li vam treba nešto gore?

Ovih dana Venera se nalazi u borbenom znaku Ovna u lošem aspektu sa Plutonom, što nam sigurno donosi nesklad emocija i trenutnih okolnosti.

Zato možete da očekuje mnogo strasti i priče, ali premalo prave akcije, međutim impulsivni ispadi, vaši ili tuđi, su skoro sigurni.

U ovom periodu ne postoji zlatna sredina. Ili se javlja kompletna želja za odustajanjem, ili opsesija da dobijemo po svaku cenu ono što želimo, iako to možda nije baš tako dobro za nas.

Tokom vikenda će kod svih rasti potreba za osećajem sigurnosti, to je zato što Mesec boravi u znaku Raka.

Međutim, želja za sigurnošću će samo ostati na tom nivou, jer Venera ulazi u aspekt sa Uranom (takozvanu konjunkciju), tako da će se mnogi planovi, koji su delovali skoro sigurno, raspršiti kao da ih nije ni bilo.

Kakvo ljubavno iznenađenje očekuje sve od 3. juna 2017. godine - pročitajte na sledećoj strani!