Pomračenje Sunca danas je poslednja eklipsa na osi Devica - Ribe i naročito je važna za novi početak koji priželjkujete, piše Lovesensa

Ovo posebno važi za neki početak za koji su potrebni snažna vera, mašta i intuicija, a rezultate takve promene možete očekivati u narednih 6 meseci. Šta je potrebno da učinite?

Uz mladi Mesec 26. februara 2017. godine, sve zvezde su naklonjene ostvarivanju snova i ispoljavanju najvažnijih talenata.

Sunce u eklipsi i mladi Mesec danas su u konjukciji, pa su sve mogućnosti pred nama na stolu - vreme je da kujete nove planove za budućnost.

Pri tome, pripremite se i da prihvatite svoje nesavršenosti, da budete spremni na posvećenu službu drugima, ali i na pomoć zvezda pri ostvarenju snova i planova iz mašte.

To, takođe, znači da treba da posvetite posebnu pažnju svojim snovima, kao i neočekivanim uvidima, moćnim mislima, snažnim emocijama, svemu onome što vam se čini da vam stiže "kao grom iz vedra neba", jer upravo u tome i leži vaša glavna inspiracija.

KOLIKO VREMENA MOŽE PROĆI DO TOG NOVOG "POZIVA"? PROČITAJTE OVDE!

PageBreak

Taj novi "poziv" može doći i u bilo kom trenutku u narednih šest meseci. Moguće je da će to biti i novi profesionalni pravac, koji će odgovarati bolje vašoj pravoj prirodi ili će doći do neočekivanog razvoja u emocionalnom partnerstvu.

Ne ignorišite potrebu da se više odmarate ili dublje posvetite svom duhovnom razvoj. U nekoliko dana posle pomračenja Sunca možete doživeti i iznenadnu želju da nekim novim potezima. Kadgod se Mars susretne sa Uranom, sve što želimo čini se neophodno i to hitno!

PROČITAJTE JOŠ: Napravite čaroban spisak od 100 ŽELJA: ovo treba da uradite između pomračenja SUNCA i punog MESECA (RITUAL)

Vreme je da se oslobodite svega što vas je vuklo naniže, vreme je za promenu. Iz vas će navirati vaša prirodna smelost, spremnost na eksperimente, izuzetna želja da postanete nezavisni.

Kako da najbolje iskoristite ovu energiju? Budite spremni na akciju, a izbegavajte reakciju. Pazite na to da li vaši impulsi dolaze iz autentičnih želja ili iz neke pobune ili revolta. Umirite nestrpljenje, ne žurite s odlukama. Ali ako imate osećaj potpune pouzdanosti, znajte, vreme je.

Izvor: Lovesensa