Promene mogu biti zastrašujuće, ali one koje vam nosi bliska budućnost ne treba da vas plaše, dragi Blizanci. Čak i ako ste vrlo raspoloženi da ostanete na sadašnjem poslu, čini se da univerzum ima druge planove za vas. Ipak, koliko god da vam uspon bude težak, verujte da će pogled s vrha planite biti vredan truda!

Pažnju kolega i šefova naročito ćete privući od sredine decembra 2016. godine pa sve do kraja januara naredne. Mars vas ispunjava ogromnom energijom pa će vam start nove godine biti odličan. Istina je da vas dočekuje i retrogradni Merkur, ali samo do 8. januara, a onda će vam ove dve planete pomagati sve do kraja prvog meseca. Zato, pripremite se da već 9. januara uđete u petu brzinu, piše Lovesensa.

Novi putevi otvaraju vam se i u februaru, kada Neptun uđe u konjukciju sa mladim Mesecom i Suncem - ukoliko priželjkujete slavu i priznanja, imate mnogo razloga za radost. Dugačak trend uspona na profesionalnom planu može potrajati čak i punih 10 godina.

Odnos sa najbližim partnerom - bilo da je reč o profesionalnom ili emotivnom - neće dobro podneti ovaj vaš zamah u karijeri. Očekujte otpor, nespremnost na promene, konzervativnost. Nežno i ubedljivo, takav pristup vam savetuju zvezde ako želite da vas razume i prihvati vaše predloge.

Saturn u kući partnerstva nateraće vas da plešete na tankom ledu i ako to ne naučite i uspete da iz svih pirueta izađete s osmehom, pobeda može biti Pirova.

U finansijskim poduhvatima povedite računa o najsitnijim administrativnim formama, inače se ne možete nadati uspešnim zahtevima, molbama, prijavama za kredite. 

Na ljubavnom planu, Jupiter vam donosi darove kakvi se samo poželeti mogu. U kući istinske ljubavi sve do 10. oktobra 2017. godine, on vam najavljuje pažnju i nežnost, ali nemojte ni vi zapostaviti partnerove potrebe i ciljeve. Dijalog, dijalog i dijalog imaju samo još jednu alternativu - kompromis! Ukoliko se budete dvoumili po pitanju braka, prevagnuće opcija na koju utiče odluka o potomstvu. Ta pitanja rešićete najkasnije do maja meseca.

Za duže putovanje ukazuje vam se mogućnost krajem januara, a onda tek početkom avgusta. Najzanimljiviji će ipak biti put s partenrom.

Period rasta i razvoja najpovoljni je od kraja aprila pa sve do početka juna. Od Marsa dobijate hrabrost i energiju, ovo je vreme da otpočnete nove projekte, upustite se u novu emotivnu avanturu i konačno upoznate izuzetno zanimljive nove ljude. 

Napredovaćete ukoliko se najzad oslobodite disfunkcionalnih uverenja i stavova o autoritetima, šefovima i pozicijama moći. Napustite ih i krenite novim putem.

OVAN - godišnji HOROSKOP za 2017. godinu: ASTRO prognoze za ljubav, posao i sreću

Mesečev RITUAL koji ispunjava snove: evo šta treba da uradite u vladavini punog MESECA

Horoskop za frizure: koja boja kose odgovara vašem horoskopskom znaku

Izvor: Lovesensa