Uz pomračenje Sunca i Meseca, ulazak Jupitera u znak Vage i završetak retrogradnog ciklusa Marsa, dok se Merkurov retrogradni hod zaokreće, septembar 2016. godine je mesec značajnih događaja, nepredviđenih situacija i većih promena, a ova četiri znaka mogu da računaju na šansu za novu ljubav.

OVAN

Jupiter, Velika Sreća, ulazi u kuću parova Ovna 9. septembra 2016. godine i tu ostaje sve do oktobra 2017. godine. Pred vama su otvorena vrata za nove mogućnosti i biće otvorena godinu dana pa i više! Uz uticaj Jupitera vaša trenutna veza će procvetati ili vam može doneti novu ljubav, ako je to ono što tražite. Obično kada je Jupiter u njihovoj kući parova, ljudi se zaljubljuju, ulaze u brak ili ostvaruju zajednička postignuća. U nekim slučajevima, mogu se osloboditi od veze u kojoj su nezadovoljni i koja ih je iscrpljivala dugo vremena. Ali, uopšteno govoreći, radi se o mogućnostima i emotivnom ispunjenju. Tokom septembra kroz kuću ljubavi Ovna prolazi i Venera, Mala Sreća, sve do 23. septembra. To znači da je ovo srećan mesec za Ovnove sa posebno ispunjavajućim periodom od 9. do 23. septembra.

BIK

Septembar je komplikovan mesec za vaš ljubavni život, prolazak Sunca kroz kuću strasti donosi i nove mogućnosti. Mogli biste da upoznate novu ljubav. Međutim, u istoj kući nalazi se i Merkur, retrogradan, koji može pomutiti vodu i u život vam ponovno dovesti staru ljubav, fantazije, razočaranja ili sukobe. Stvari neće teći po planu. Što se Venere tiče, za sada je upletena u polje posla, pravila, obaveza, ali obećava vam sreću u ljubavi nakon 23. septembra 2016. godine. Mars, vladar kuće parova Bika i dalje je u težem položaju, ali krajem meseca smanjiće se napetosti. Treba vam samo malo više strpljenja.

PROČITAJTE JOŠ: Ljubavni uporedni horoskop: kako se znakovi slažu sa Devicom u ljubavi

BLIZANCI

Septembar 2016. godine donosi dobre vesti za Blizance. Na dan 9. septembra, Jupiter, Velika Sreća i vladar kuće parova Blizanaca, ulazi u kuću ljubavi. Ovaj tranzit će trajati do oktobra 2017. godine i za vas se predviđa strastvena godina puna lepih okolnosti. Septembar je mesec koji obećava ispunjenje u ljubavnom životu, zato što se u kući ljubavi Blizanaca nalazi Venera, Mala Sreća i planeta ljubavi i senzualnosti. Ovo je period sa velikim potencijalom za ljubav, ali najpovoljniji je za slobodne veze i avanture, bez obaveza. Službene veze i parovi prolaziti će kroz napet period zato što se u kući parova nalaze dva malefika, Mars i Saturn.

VAGA

Septembar je srećan mesec za Vage. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Vagi sve do 23. septembra i donosi vam alate zavođenja i puno prilika za bogat ljubavni život. Život u dvoje će procvetati, a ako nemate partnera, ovaj mesec ćete naći novu ljubav. Mars, vladar kuće parova Vage, odlazi od Saturna i stvara trigon sa Uranom, smeštenim u kući veza Vage. Mars - Uran trigon je energičan i motivišući, predstavlja revitalizaciju, osveženje i obnovu. I na kraju, velika vest: 9. septembra u znak Vagu ulazi Jupiter, Velika Sreća. Sve do oktobra 2017. godine Jupiter će delovati na poboljšanju svih životnih polja, uključujući i veze.

Prilagođeno sa: Tarot-horoskop