OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao – Tokom ovog perioda, naročito do četvrtka bićete otvoreni za sve uticaje okoline, zbog čega ćete nekritički sagledavati situaciju. 

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ljubavi: astrološki vodič za pronalaženje srodne duše

Prolazak Meseca kroz vaš znak uticaće da prihvatate previše obaveza. Pokušajte da se suzdržite od preteranih akcija i prevelikog isticanja.

Ljubav - Brzina je ono što će biti karakteristično za vaš ljubavni život u ovoj nedelji. Za sada sve ide baš onako kako ste zamislili, ali potrudite se da ne idealizujte svaku novu osobu koja vas zainteresuje.

Zdravlje – U prvoj polovini perioda imaćete česte glavobolje, u drugom delu probleme sa virusima i respiratornim organima.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Ušli ste u period u kojem bi trebalo da se maksimalno potrudite i završite sve započete poslove. Sredinom perioda Mesec ulazi u vaš znak i podstiče potrebu za promenom. Ne budite kolebljivi, jer nemate šta da izgubite. Naprotiv, u ovakvoj situaciji samo ćete profitirati.

Ljubav – Kada je reč o odnosu sa partnerom, najbolje bi bilo da drugu polovinu perioda "prespavate". Posebno problematičan biće četvrtak, jer je Mesec loše aspektovan, odnosno u opoziciji sa Marsom u vašem polju partnerstva. Tog dana bilo bi najbolje da ne ulazite u raspravu sa partnerom, jer lako može doći do sukoba.

Zdravlje - Pojačajte imunitet vitaminima i zdravom ishranom.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Početak perioda odličan je za poslovne aktivnosti i podršku okoline, pa sve što planirate da promenite na poslu uradite u ponedeljak i utorak. Jer, već od srede, ulaskom Meseca u dvanaesto polje, biće pojačano delovanje onih koji žele nešto da promene u vašem radu, tačnije da vas onemoguće da ostvarite ono što ste zamislili. Zato je najbolje da u drugoj polovini perioda ne počinjete nove poslove.

Ljubav – Većina pripadnika ovog znaka u ljubavnom životu biće veoma napeta. To se odnosi čak i na one Blizance čije veze dobro funkcionišu i nema razloga da se javljaju tenzije.

Zdravlje - Problemi sa nesanicom, umorom i stresom.

RAK (22.6.-22.7)

Posao – Zbog naglašenih dešavanja na poslu, reorganizacije i novih poslova, u ovom periodu trebalo bi da budete maksimalno suzdržani. Ako dobijete ponudu za promenu posla, uz odgovarajuću veću zaradu, nemojte da razmišljate nego je prihvatite.

Ljubav - U ponedeljak ili utorak upoznaćete novu, vrlo interesantnu osobu. Kratkotrajne impresije su lep stimulativni mehanizam. Ali, ukoliko se zainteresujete za nešto više, prve impresije mogu lako pasti u vodu. Ne zalećite se već dobro analizirajte osobu koja vas interesuje.

Zdravlje – Problemi sa stomakom i organima za varenje direktno su povezani sa načinom ishrane.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Stelijum u vašem znaku čini da budete veoma aktivni u poslu. Očekuje vas mnogo poslovnih zanimljivosti i ponuda, ali moraćete da napravite selekciju, jer ne možete sve da prihvatite i ostvarite.

Ljubav - Venera prolazi zadnju dekadu znaka i podstiče važne događaje u emotivnom životu. Predstavnici znaka koji su u vezi, lako mogu ugroziti svoj status nekom avanturum, pa je najbolje da se suzdrže od ovakvog eksperimentisanja. Slobodni Lavovi rođeni u poslednjoj dekadi biće u prilici da ostvare novu ljubavnu vezu.

Zdravlje - Budite umereniji u jelu i piću.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Gubite kontrolu nad događajima, možda vas isključuju iz poslovnih dešavanja ili nemate dovoljno koncentracije da pratite najbitnije aktuelnosti na poslu. Ali, zbog toga nemojte da ulazite u duele sa kolegama, jer možete postati meta ogovaranja i steći loše karakteristike. Najbolje je da odete na kraći odmor i tako presečete situaciju da se ne okrene protiv vas.

Ljubav - Ponedeljak i utorak doneće burna dešavanja u odnosu sa partnerom, pa je najmudrije da ne ulazite ni u kakve rasprave, jer će se odnos još više zakomplikovati. Slobodne pripadnike znaka očekuju nova poznanstva.

Zdravlje – Manji neurološki i problemi sa srcem i kičmom.

ŠTA OVE SEDMICE OČEKUJE VAGE, ŠKORPIJE, STRELČEVE, JARČEVE, VODOLIJE I RBE, PROČITEJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

VAGA (23.9.-22.10)

Posao - Veneru, vladara vašeg znaka u jedanaestom polju, podržavaju Merkur i Sunce, što vam donosi podršku okoline. Ovaj stelijum je dobar za Vage koje planiraju da promene posao ili da uvedu izvesne novine u postojećem poslu.

Ljubav - Očekuju vas uzbudljivi dani sa mnogo događaja koji će vam podići tenziju, ali se odnos sa partnerom neće bitnije promeniti. U ljubavnom životu, sve vam deluje nekako usporeno, zbog čega osećate veliku potrebu da stvari ubrzate. Mirujte u četvrtak i petak, jer možete imati vrlo neprijatnu situaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje – Više se odmarajte, jer ste non-stop umorni.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11)

Posao – Mars, vladar vašeg znaka, u sekstilnom odnosu sa Jupiterom deluje stimulativno na dešavanja koja bi trebalo da donesu napredovanje na poslu. Aspekt je kratkotrajan, ali sa jakim dejstvom, pa ne gubite vreme i ostvarite ono što ste planirali. Ukoliko to ne uradite tokom ove nedelje, sledeći povoljan period biće tek za nekoliko meseci.

Ljubav – U ovom periodu bićete skloni da potiskujete emocije i da ne razumete partnera. U ovakvoj situaciji našli ste se zbog prevelike napetosti na poslu. Pokušajte da odvojite emocije od svega i ne dozvolite da bilo šta narušava vaš emotivni mir.

Zdravlje – Problemi sa zglobovima, mišićima i tetivama.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao – Kad je reč o poslu, sve vam izgleda nekako usporeno, što je počelo prilično da vas nervira. Ali, ako malo bolje analizirate situaciju shvatićete da nije baš tako i da je sve u okviru proseka. Vreme je za onu narodnu poslovicu “strpljen – spasen“. Ne fosirajte dešavanja, jer ništa nećete postići, samo ćete nervirati okolinu.

Ljubav – Period je povoljan za slobodne pripadnike znaka, jer ih očekuju nova poznanstva i brojna dešavanja u emotivnom životu. One koji su u braku ili dugogodišnjoj vezi ovakva događanja mogu samo da iscrpljuju, jer su lišena ozbiljne sadržajnosti.

Zdravlje - Pazite se povreda nogu i uganuća na rekreaciji.

JARAC (22.12.-20.1)

Posao - Rešavajte sva pitanja vezana za novac u ovom periodu i ne ostavljejte ništa za kasnije. Došao je trenutak da podvučete crtu, bar kad su finansije u pitanju. Na poslu ste u epicentru spletki i događanja koja vam mogu naneti štetu. Pazite šta pričate i kakve poruke razmenjujete, jer mogu stići na pogrešnu adresu.

Ljubav - Malo dešavanja na emotivnom planu zapravo su zatišje pred buru. Ponašajte se uobičajeno i ne dovodite sebe u situaciju da pravite dešavanja tamo gde ih nema – imaćete samo probleme.

Zdravlje – Tokom ovog perioda lako se mogu aktivirati hronični problemi. Preventiva je najvažnija.

PROČITAJTE JOŠ: Šta znači podznak u horoskopu: ljubavni život i sklad sa partnerom po ascedentu

VODOLIJA (21.1.-19.2)

Posao - Okruženi ste manipulatorima i direktnim neprijateljima koje simbolizuje pun znak Lava što vas nervira. U polju karijere Mars pred kraj znaka najavljuje neku vrstu promene, ali prisustvo Saturna u polju planova ne obećava mnogo, niti pruža nadu da će se nešto bitnije dogoditi. U ovakvim situacijama najpametnije je rizikovati. Krenite za onim šta želite bez obzira na posledice.

Ljubav - Duži period burnih dešavanja nastavlja se i tokom ove nedelje. Emotivna situacija nikako vam ne odgovara, nezadovoljni ste i vi i partner. Jedini pravi lek su promene.

Zdravlje - Sportske aktivnosti ponekad su bolje od lekova.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Početkom nedelje bićete u centru interesovanja okoline. Kratkotrajno ćete biti zvezda, a onda sledi povratak na staro.

Ljubav - Dug boravak Jupitera u sedmom polju drži situaciju u mestu. Sva događanja u ljubavnom životu su u senci ovog aspekta, što će biti karakteristično i za ovaj period. Ovaj aspekt jedino je dobar za donošenje velikih odluka, ali i za njih je potrebno da se dugo čeka. Promene koje će uslediti tek za nekoliko nedelja označiće kraj iscrpljujućeg perioda punog nezadovoljstva.

Zdravlje - Problemi sa srčanim ritmom ili pritiskom zahtevaju da posetite lekara.

Izvor: Novosti

Astrolog: Mihailo Čukić