Ovan

Biće vam dobro tokom celog jula.

PROČITAJTE JOŠ: Astrologija najavljuje venčanje: ova 3 horoskopska znaka se mogu venčati do kraja leta 2016.

Drugi deo meseca donosi odličnu formu. Ovo je dobar period za intenzivne fizičke napore, fizičke aktivnosti, rekreaciju i za putovanja zabavnog karaktera. To će vas opustiti i usmeriti vas prema vašem unutrašnjem svetu, introspekciji i preokrenuti stvari sa svih strana. Ovo donosi Mars, vladar Ovna, koji je smešten u 8. kući Ovna, u Škorpiji.

Savet: Uživajte u sadašnjem trenutku i ne brinite se oko malih, beznačajnih stvari.

Bik

Bićete odličnog zdravlja tokom jula. Na vidiku nema poteškoća. Ako se nešto i pojavi, biće kratkog veka i najverovatnije će uzrok tome biti vaš nemar ili sklonost preterivanju. U drugom delu meseca problemi mogu da dođu zbog previše sedenja. Ne bi štetilo da budete aktivniji i da se što više krećete u prirodi.

Savet: Ne ulazite u rasprave i držite se podalje od agresivnih osoba!

Blizanci

Jul je dinamičan mesec i to se može odraziti na zdravlje. Mogli bi da preduzmete neke mere kako bi rešili određena zdravstvena pitanja. Moguće su manje intervencije, kontrole i promene životnih navika u zdravije. Sa druge strane, trebalo bi da budete oprezniji, jer može da dođe do raznih povreda, nezgoda i upalnih procesa.

Savet: Budite otvoreni, komunikativni, aktivni, upoznajte nove ljude i otkrijte nova mesta!

Rak

Bićete u dobroj formi, puni energije i optimizma, poletni i aktivni. Ako patite od neke hronične bolesti, posvetite tome posebnu pažnju. Isto tako pripazite na kožu, kosu, nokte, kosti i zglobove. Ne bi se trebalo da se izlažete suncu, osim u kratkim intervalima.

Savet: Dajte ono najbolje od sebe! Ovo je odličan period za promovisanje onog s čime se bavite.

A KAKO ĆE LAVU, DEVICI, VAGI, ŠKORPIJI, STRELCU, JARCU, VODOLIJAMA I RIBAMA PROTEĆI JUL PROČITAJTE NA SLEDEĆOJS STRANI! 

PageBreak

Lav

U prvom delu jula nećete se osećati u najboljoj formi. Jako dobro ćete se nositi sa svime, ali ipak bi trebalo više da odmarate. Imunitet vam je osetljiv. U drugoj dekadi vaše psihičko stanje biće odlično a u trećoj dekadi doći ćete do najbolje fizičke forme.

Savet: Rešite porodična pitanja i posvetite se uređenju doma

Devica

Osećaćete se odlično u prvoj polovini jula. Nakon toga bi se mogli osećati manje prijatno u svojoj koži. Zadnja dekada može doneti depresivnost i manjak energije. Zapravo se ne radi o tome da vi nećete imati dovoljno energije, nego tu energiju nećete dobro koristiti. U zadnjoj dekadi jula vaša fizička snaga je slabija i zato budite oprezni.

Savet: Iskoristite svoje sposobnosti, ali budite taktični!

Vaga

Ne bi trebalo da zapostavite svoje zdravlje tokom jula, ni na trenutak. Iako se osećate dobro i puni energije, ipak s vremena na vreme pripazite, obavite potrebne kontrole, budite umereni u svemu i sledite preporuke lekara. Nemojte rizikovati zato što Mesečevi čvorovi i opozicija između Jupitera i Neptuna na osi vaše zdravstvene kuće mogu doneti nesklad u bilo kojom trenutku.

Savet: Održite javni govor, pokažite svoje sposobnosti i izborite se za sebe i svoje ime!

Škorpija

Tokom srpnja bićete vitalni, puni energije i izdržljivi. Mogli bi čak da imate viška energije koju treba utrošiti na vežbanje. Mogli bi imati poteškoća poput anksioznosti, depresije i razdražljivosti iz čega sledi agresivnost, preterivanje ili upuštanje u rizik. Pripazite kako ne bi sami sebi naštetili!

Savet: Razmislite što vam je važno, odredite ciljeve i koncentrišite se na njihovo ostvarenje! Ako vam treba pomoć, tražite i dobićete.

Strelac

Ako se malo bolje pobrinete za svoje zdravlje bićete dobro. Sa Saturnom u Strelcu niste najbolje što se tiče zdravstvenog stanja. Izmenjivaće se poboljšanje i pogoršanje stanja, fizički i psihički. Ipak, postepeno ćete jačati i osećati se sve bolje, posebno u zadnjoj dekadi jula kada ćete se osećati puno bolje i spremni za akciju.

Savet: Naučite ne prelaziti granice i bolje se organizujte!

Jarac

Tokom jula vladar Jarca, Saturn, je u nepovoljnom položaju. To znači da nećete imati toliko snage kao prethodnih meseci. Kada se budu formirali drugi stresni aspekti, manjak energije osetićete još više. Puno energije bi mogli gubiti i na nerviranja, posebno u drugom delu jula (najviše u zadnjoj dekadi). Raspoloženja ćete brzo menjati. Tada se mogu pojaviti zdravstveni problemi.

Savet: Kupite  nešto lepo nakon 12. jula odeću, parfem, nakit! 

Vodolija

Na jedan ili drugi način, tokom jula privlačiće vas sve u vezi zdravijeg načina života. Pre svega radi se o onom što ćete poduzeti kako bi poboljšali svoje zdravstveno stanje. U retkim slučajevima može se raditi o bolesti koja bi vas naterala na promene. Jul je povoljan za tretmane (uključujući i tretmane ljepote) i terapije.

Savet: Družite se, dogovorite susrete sa prijateljima i kolegama, upoznajte nove ljude!

PROČITAJTE JOŠ: NUMEROLOGIJA sreće u ljubavi i poslu: vaš broj karme za 2016. godinu

Ribe

U prve dve dekade jula2016. bićete u odličnoj formi. Imaćete puno energije i bićete odličnog raspoloženja koje ćete širiti oko sebe. I druga dekada je odlična a u trećoj dekadi razmislite o odlasku na kontrole, tretmane lepote i slično.

Savet: Odredite najvažnije ciljeve i koncentrišite se na njih! 

Izvor: Tarot horoskop