Posao: Značajni događaji odrediće dalje planove

Već posle 9. januara bićete veoma zauzeti. Rast u svakom pogledu, povećanje finansija i napredak naročito su naklonjeni medijskim radnicima i javnim ličnostima, pa i političarima, a posebno privatnim preduzetnicima koji se bave proizvodnim zanimanjima. 

Od 6. marta očekuju vas prilike o kojima ste dosad samo sanjali i koje dolaze sasvim iznenadno. Neki od vas će tek ove godine postati poznati, ali to ne sme da koristi samo vašoj ličnoj promociji, nego pre svega promociji vaše matične kuće ili firme, kao i ideja i sadržaja koje predstavljate.

VIŠE: Godišnji horoskop vaših promena u 2016. godini: evo kako može najviše da napreduje vaš horoskopski znak

Od 1. maja može vas iznenaditi pozitivno mišljenje vaše okoline o vama. Odjednom će i oni koji su do sada bili uzdržani, stati na vašu stranu i pružiti vam podršku. Ukoliko ste privatni preduzetnik, a na poslu vam već neko vreme ne cvetaju ruže, sada ćete se iznenaditi kako vam novo partnerstvo sa finansijski moćnom osobom može doneti novi život i otvoriti nove perspektive. 

U julu možete potpisati važan ugovor s nekom stranom firmom ili se zaposliti u inostranstvu. Obratite pažnju na događaje posle 23. oktobra, što će potrajati sve do 19. decembra, jer vam mogu biti znakovi pored puta za čitavu dalju karijeru. Ne planirajte ništa do kraja godine, pošto ćete imati dovoljno povoljnih prilika, koje vam ova godina štedro daruje i koje bi vredelo da iskoristite..

Ljubav: Vreme je za život udvoje

ONA: ROMANTIČNE ŽELJE SE ISPUNJAVAJU

Na ludi kamen možete stati na svakom koraku već posle 10. januara. Iz dubine duše poželećete da celom svetu pokažete koliko vam je vaš partner važan, da je to druga polovina vaše duše i da ste najsrećnija žena na svetu. Do sada ste brinuli, kalkulisali, strepeli, a sada će se sve odjednom promeniti, kao preko noći. Posle 13. marta odbacite sumnje, nebo vam poručuje da je onaj ko je sada u vašem srcu i mislima, pravi, a on će sa svoje strane učiniti sve da vas u to uveri.

Jul vas greje najtoplijim zracima ljubavi, naročito ako ste dugo bile same. Nekima će doneti renesansu propalog braka, obnovu veze koju su raskinule, naravno, samo ako još uvek volite tog muškarca, a i on vas, potpuno iskreno i bezrezervno. Tokom septembra očekuje vas partnerova iskrena spremnost da se zajedno potrudite i da uspete. Dajte sve od sebe, jer život retko pruža tako dobru drugu šansu i tako podudarna osećanja kao što je to sada slučaj s vama. 

Od novembra, tačnije od 15. sanjaćete o srećnom životu udvoje.

ON: UČINITE SVE DA UGODITE ŽENI SVOG ŽIVOTA

Vi niste ljubitelj glamura, ali ćete i sebe i druge iznenaditi željom da odete na skupa i luksuzna mesta tokom prazničnih dana januara. Ponovo će vas obuzeti čudna darežljivost posle 6. marta, pa ćete uhvatiti sebe kako kupujete skupe stvari voljenoj i provodite se zajedno kao kraljevi. Samo, nemojte se postideti i povući u sebe kada vam ponestane novca na računu, pa radije budite umereni i pružajte više u emotivnom pogledu, nego u materijalnom. 

VIŠE: Astrolozi otkrivaju: kako će Merkur promeniti vaš život u 2016. godini

Jun posle 20. donosi razrešenje neke zamršene veze iz prošlosti, ali će vam ta situacija imponovati. Glavni događaji predstoje vam tek posle 23. avgusta i tokom celog septembra, jer ćete biti u prilici da, bili sami ili ne, konačno imate ljubavni život kakav ste želeli i u njemu uživate. Kraj godine, naročito posle 23. novembra, dočekaćete oslobođeni predrasuda, ljubomore i posesivnosti, kao da ste shvatili neki viši smisao ljubavi.

Zdravlje: Stres je vaš neprijatelj

Nervoza koju osećate smiriće se, doduše, ne kao rukom odnesena, ali ćete osetiti olakšanje, uz manje neprospavanih noći, problema s buđenjem i apetitom. Bolovi u nogama i slabija cirkulacija, što je problem vašeg znaka, mogu biti otklonjeni jedino kretanjem, vežbanjem i radom na sebi. Kada ste smireni, vi ste zdravi i u odličnoj formi.

Savet: Ne budite pasivni, krenite u susret šansama na svim životnim poljima!

LISIN VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA OSTALE ZNAKOVE MOŽETE PROČITATI OVDE!

Astrolog: Tatjana Drobac

Izvor: Lisa/Lepa&srećna