Posao: Dobra setva i još bolja žetva

Dobro je vreme za kupovinu nekretnine, naročito posle 9. janura i posle 6. marta, ali nije naročito povoljno za prodaju, jer bi bila po niskoj i nepovoljnoj ceni. 

Ulaganje novca u porodično imanje i posao daće sigurnost deci, kao investiranje u njihovu budućnost. 

Ako ste ikada planirali da započnete privatan posao, neka to bude posle 

1. maja, jer tako dobre aspekte skoro nećete imati. Povežite se sa svojim korenima i posetite mesta odakle potičete, radite posao koji vam leži jer je u porodičnoj tradiciji.

U letnjem periodu, od juna pa sve do septembra predstoji vam vreme setve, što se posebno (i bukvalno)odnosi na poljoprivrednike i one koji se bave prodajom hrane. Posle 23. oktobra moći ćete da žanjete plodove svih svojih napora i marljivog rada. Dakle, pazite kako i šta radite, budite istrajni i postavite sebi ciljeve koji neće biti kratkoročni, nego večiti. 

VIŠE: Astrolozi otkrivaju: kako će Merkur promeniti vaš život u 2016. godini

Zaposleni u velikim firmama ili institucijama dobiće bolji posao ili neko unapređenje, i to u periodu od 20. novembra pa sve do pred kraj decembra. 

Planirajte hrabro i pucajte na veliko, jer Jupiter podržava vaš pristup karijeri i finansijama. Stoga se ne zadovoljavajte malim i prosečnim postignućima, jer je za vas ovo godina krupnih odluka, velikih ulaganja i značajnih pomaka.

Ljubav: I posle svega, sreća 

ONA: POBEDITE ISKUŠENJA

Duži niz godina vi ste pod uplivom kvadrata, pa ste navikle, drage Jarčice, na mnogo emotivnih poteškoća. Tako će se u horoskopima mnogih uspešnih žena naći dosta kvadrata. Oni jesu testovi, teškoće, ali dolaze s nekim razlogom. Pobedićete iskušenja i uspostaviti ponovo srećnu vezu posle 9. januara, a naročito posle 1. maja. Avgust će vas naučiti da su vaše veze pred ispitom zrelosti. 

Posle kraja oktobra veze i brakovi koji imaju poteškoća već neko vreme, kao što su nedostatak poverenja, neiskrenost, gubljenje smisla i sklada, mogu lako da se prekinu, a one koje su izdržale mnoga iskušenja i menjale oblik, sazrevajući i produbljujući se, sada će se učvrstiti. Usamljene će naći srodnu dušu sredinom novembra i započeti vezu koja će im konačno odgovarati više nego bilo koja do sada. Vladavina vašeg znaka posle 23. decembra daće vam snagu da uživate u romantičnim trenucima i pažnji voljenog čoveka, kao nikada pre.

ON: PORODICA NA PRVOM MESTU

Sve što se od 9. januara bude dešavalo na emotivnom planu, treba da shvatite kao neminovnost. Nemojte se boriti i činiti suprotno onome na šta ukazuju svi događaji i okolnosti. Prosto budite spremni na dogovor i nikako ne pokušavajte da nametnete svoju volju po svaku cenu. Posle 6. marta pokažite smisao za romantiku i nežnost.

VIŠE: Godišnji horoskop vaših promena u 2016. godini: evo kako može najviše da napreduje vaš horoskopski znak

Posle 6. maja morate pokazati dobru volju da rešite probleme i neslaganja i da podnesete neku razumnu žrtvu zbog toga. Porodica u patrijarhalnom društvu imala je mnogo veću vrednost i trajanje, a vi nađite smisao i doprinesite opstanku svoje porodice. Važno je da ne donesete pogrešnu odluku u ovom periodu, jer bi vas mogla skupo stajati. Već u julu mnogi će biti spremni da započnu predivnu ljubavnu vezu s devojkom kakvu su sanjali. Od sredine oktobra do kraja decembra većina vas čvrsto će rešiti šta hoće na ljubavnom planu i biti sigurna u svoj izbor. Kraj godine dočekaćete u statusu koji zadovoljava vaše potrebe.

Zdravlje: Čuvajte zdravlje dok ga imate 

Biće najbolje da se odreknete štetnih navika kao što su duvan i alkohol. Ukoliko imate problem s varijabilnim pritiskom, naročito ako naginje povišenom, povedite računa o količini tečnosti koju pijete, a dobro je poslušati i prijateljsku poruku Plutona iz tradicionalnog Jarca koja kaže da se treba okrenuti biljnim i prirodnim lekovima. 

Savet: Ovu godinu ste dugo čekali, pa je proživite u potpunosti!

LISIN VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA OSTALE ZNAKOVE MOŽETE PROČITATI OVDE!

Astrolog: Tatjana Drobac

Izvor: Lisa/Lepa&srećna