Posao: Godina pripreme za velike promene

Već posle 24. januara, a naročito od 14. februara izvesni su poslovi povezani sa državnim institucijama i vlašću. Ovaj izuzetno povoljan tranzit najpre će se odraziti na političare, rukovodioce i medijske ličnosti. Sportisti mogu očekivati uspehe većih razmera, a umetnici da postanu cenjeni i popularni. Kada posle 24. marta kroz Ovna budu išli Sunce i Merkur, od vas će se očekivati brza i detaljno isplanirana akcija, u smislu da tačno znate šta hoćete i da se oslonite na sopstvene snage i sposobnosti.

Već niz godina očekujete isplatu nekih zaostalih potraživanja, a od 1. maja bi trebalo da konačno zatražite ono što vam pripada. Hrabrost je ono što vam najviše treba, jer ćete potpisati važne ugovore koji će vam doneti materijalnu sigurnost na duže staze, ali samo ako ne ustuknete pred preprekama i ako potražite savet prijatelja.

VIŠE: Astrolozi otkrivaju: kako će Merkur promeniti vaš život u 2016. godini

Jun i jul iskoristite da pozavršavate sve važne poslove. Privatni preduzetnici treba da obrate pažnju na suviše optimističke i rizične procene i poteze. Tek posle 10. septembra i ulaska Jupitera u vaš znak, biće moguće sa sigurnošću praviti dobre procene i slediti ih u potpunosti. Pred kraj godine, u toku novembra i decembra, zadržite nov način rada i krenite polako, ali sigurno prema ostvarenju svojih ciljeva. A ako niste promenili posao, najbolje je da to učinite do 23. decembra, imajući na umu da je ovo prilika koja se ukazuje sad i ko zna kad.

Ljubav: Mogućnost tajne i strasne veze

ONA: BOLJI DANI U LJUBAVI

Pošto će Uran, koji tranzitira vašom kućom braka već četiri godine, po prvi put napraviti najbolji aspekt sa Saturnom u Strelcu, verovatno ćete sada rešiti svoje bračne probleme. Očekujte povoljne vesti od partnera već od 14. do 28. februara.

Mlađi će se krajem marta, naročito od 25. baš zaljubiti, a ako ste u srednjim godinama, bićete zadovoljni svojim brakom, jer ćete konačno rešiti problem u komunikaciji i odnosima ne samo s partnerom, nego i sa članovima porodice. Bićete manje napeti i nervozni zahvaljujući   muškarcu koji će vam pokazivati više od simpatije i koji će vam jako imponovati.

VIŠE: Godišnji horoskop vaših promena u 2016. godini: evo kako može najviše da napreduje vaš horoskopski znak

Najveća šansa je da se to dogodi posle 1. maja ili od 20. juna. Ukoliko planirate venčanje, početak oktobra, kada vam je možda i rođendan, biće pravo vreme za sudbonosno „da”. Ne odlažite venčanje da ne povredite voljenog. To ste želeli, nemojte sada da se ponašate kao klasična neodlučna Vaga i da odmeravate razloge za i protiv. Novembar će posle 15. doneti vezu onima koje su dugo same, a u decembru će sve imati mnogo sigurnije emotivne i bračne prilike nego nekoliko prethodnih godina.

ON: POSVETITE SE ONOJ KOJU VOLITE

Nema izgovora za to što nemate vremena da budete sa ženom koja vam najviše znači. Posle 24. januara shvatićete da vam je partnerka bila više nego tolerantna i da je vreme da svu tu ljubav i pažnju uzvratite već posle 14. februara. Sve ostale dobre odluke podržane su ovim planetarnim tranzitom. Posle 24. aprila možete postati vrlo ljubomorni i posesivni, i bez razloga sumnjati u ženu pored vas.

Tokom leta bilo bi najbolje da otputujete nekuda sa svojom voljenom, ali se prvo dogovorite gde biste se zaista najbolje osećali, a ne da joj namećete svoje ideje i želje. Naročito je dobro da iskoristite period od 10. juna do kraja jula. Verujte da se od 10. septembra najzad pojavljuje ravnoteža na vašem polju ljubavi i da ćete uskladiti već postojeći brak ili pak zasnovati novi. Oktobar i decembar su pozitivni meseci ako poslušate savete zvezda i uskladite ih sa svojim željama i mogućnostima. 

Zdravlje: Balansirana ishrana - osnov zdravlja

Važno je da pijete dovoljno tečnosti radi bubrega i čitavog metabolizma. Vežbe i kretanje su takođe dobar način za očuvanje forme i zdravlja. Čuvajte se problema sa organima za varenje, naročito u martu, avgustu i novembru, i uskladite ishranu sa svojim potrebama.

Savet: Otvorenije pokazujte osećanja i borite se za svoje mesto pod suncem!

LISIN VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA OSTALE ZNAKOVE MOŽETE PROČITATI OVDE!

Astrolog: Tatjana Drobac

Izvor: Lisa/Lepa&srećna