Posao: Napredak na svim poljima

Već sam početak godine, i to posle 9. januara, donosi vam mnogo novih poslovnih šansi. Možete obnoviti saradnju i poslove, koje ste morali da prekinete, ne zato što ste hteli, nego zato što ste morali. Mars će boraviti u vašem polju planova, putovanja i misaonih aktivnosti, pa se ne plašite da budete čak i preterano hrabri i da rizikujete ukoliko to bude potrebno. Takav trend će se pojačati u toku čitavog perioda od 13. marta pa sve do kraja maja, a prava kulminacija dobrih šansi dogodiće se posle 1. maja. Pripremite se na vreme da odgovorite na tolike izazove.

Na leto, od druge polovine jula do kraja septembra, dobićete priliku da raščistite s prividnom sigurnošću i da se usmerite u nove poslovne poduhvate, koji će u potpunosti odgovarati vašem znanju, kvalifikacijama i iskustvu. Period kada 10. septembra Jupiter uđe u vašu kuću novca najviše će odgovarati istraživačima, lekarima i psiholozima, ali i predavačima, pilotima i astrolozima, rođenim u ovom znaku. 

VIŠE: Godišnji horoskop vaših promena u 2016. godini: evo kako može najviše da napreduje vaš horoskopski znak

Posle 10. novembra ne ulazite u konflikte, nego samo budite kritični, uz argumente, kritikujući postupke, a ne kolege i saradnike. Šefovi vam tokom decembra mogu biti pomalo prepotentni, ali posle 23. decembra to će prestati da vam smeta. Ove godine ne propuštajte nijednu šansu i pokušajte da učinite što veće promene u svom svakodnevnom poslu, počevši od traženja i dobijanja zaslužene satisfakcije za svoj stručan rad.

Ljubav: Izaberite stabilnost umesto uzbuđenja

ONA: SREĆA JE NA STRANI STRPLJIVIH

Vaš emotivni život je bio prilično buran prethodne godine. Sada nije ništa manje zanimljiv, jer ćete ući u novu vezu ili upotpuniti staru kao ljubav svog života već tokom perioda od 9. do 24. januara. Budite spremni na promenu dosadašnjih planova, usudite se da prekinete svaku rutinu i, ako treba, preselite se ili promenite posao da biste lakše razvili vezu. To se naročito odnosi na period od marta do kraja aprila.

Od maja ćete biti u boljim odnosima s partnerom jer vas štiti Venera iz Bika. To nikako ne znači da se sad možete opustiti i biti krajnje sebični uživajući što ste partneru centar sveta. Najturbulentniji period biće od početka juna, tačnije posle 5. kada vaš odnos dobija više dinamike, pa razmena emocija i energije postaje brža, strastvenija i izrazitija. Od 10. septembra ne pretvarajte strast u svađu i budite spremni da popustite u prepirkama, što će vam se višestruko vratiti. Posle 23. novembra udvaraće vam se neke neobične osobe, sa još neobičnijim ubeđenjima i stavovima.

ON: OPROSTITE DA BI VAM BILO OPROŠTENO

Oni koji su u braku naučiće šta je praštanje u pravom smislu reči, jer će neprijatno sećanje na neki bračni problem najzad izbledeti posle 9. januara, a naročito posle 13. marta. Najveći preokreti na ljubavnom polju ove godine desiće se posle 1. maja.

VIŠE: Astrolozi otkrivaju: kako će Merkur promeniti vaš život u 2016. godini

Usamljeni će moći da započnu vezu sa ženom koja će ih privući neobičnom energijom i osećajem kao da su se već sreli, a stariji pripadnici znaka će biti srećni što su s nekim koga vole tako dugo i što je ljubav njihovog života pored njih. Kada se Jupiter preseli u Vagu od 10. septembra, što je prirodan znak braka, ukoliko planirate venčanje ili zajednički život, učinite to, opustite se i uživajte u zbližavanju vaših duša. Obratite pažnju na moguće intrige i laži posle 23. novembra pa sve do 20. decembra, jer mogu u vama pobuditi neopravdanu a vrlo izraženu ljubomoru. Kraj godine vas zatiče u mirnoj luci, naročito ako ste strpljenjem I promišljeno rešavali izazove I prepreke na putu do emotivnog ispunjenja.

Zdravlje: Više radite na sebi

U zdravstvenom smislu jača vaše poznavanje tehnika za kvalitetniji život. Za vaš znak je karakteristično da se plašite zaraznih bolesti, a ove godine će to biti izraženije. Izdvojite vreme da se opuštate onako kako vam najviše prija i bićete zadovoljni svojim stanjem.

Savet: Korak po korak do rešenja problema: budite strpljivi kada je sreća u pitanju!

LISIN VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA OSTALE ZNAKOVE MOŽETE PROČITATI OVDE!

Astrolog: Tatjana Drobac

Izvor: Lisa/Lepa&srećna